«Δωρεάν απόσυρση» από την SEAT

Ποιο είναι το κέρδος

«Δωρεάν απόσυρση» από την SEAT
Η SEAT Τεχνοκάρ ανακόίνωσε νέο προωθητικό πρόγραμμα για τον μήνα Μάρτιο το οποίο περιλαμβάνει δωρεάν παροχή του οφέλους απόσυρσης για νέες παραγγελίες Leon & Toledo μέχρι 31/3/2015.

Χαρακτηριστικά, για το Leon το συνολικό κέρδος μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 3.700€ (2.800€ όφελος απόσυρση + 900€ έκπτωση τιμοκαταλόγου), ενώ για το Toledo το κέρδος φτάνει έως 3.320€ (1.430€ όφελος απόσυρση + 1.890€ έκπτωση τιμοκαταλόγου). Η ανταγωνιστικότητα του πρόγράμματος «Δωρεάν Απόσυρσης» ενισχύεται με την διάθεση προαιρετικών πακέτων εξοπλισμού Plus για τα Leon & Toledo, μία ιδιαίτερα εκλυστική πρόταση με σημαντικά οικονομικά πλεονεκτήματα για τον υποψήφιο πελάτη που αναζητά πλήρη εξοπλισμό.

Συγκεκριμένα τα πακέτα εξοπλισμού Plus περιλαμβάνουν:

Leon Style Plus: Φώτα full LED, ζάντες αλουμινίου 17”, Media system Plus με χρέωση 950€
Leon FR Plus: Φώτα full LED, ζάντες αλουμινίου 18”, Media system Plus, Πανοραμική ηλιοροφή με χρέωση 1.650€
Toledo Reference Plus: Zάντες αλουμινίου 16”, προβολείς ομίχλης με χρέωση €290
Τοledo Style Plus: Sound system 2.1, Βluetooth με χρέωση €200.
Παράλληλα, η SEAT Τεχνοκάρ ανακοινώνει την παράταση του Προωθητικού Προγράμματος «SEAT Ibiza με Τριπλό Κέρδος» μέχρι τις 31/3/2015.

Το προωθητικό πρόγραμμα για το Ibiza περιλαμβάνει: Standard εργοστασιακή εγγύηση 4 χρόνων, χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση για τον πελάτη. Νέο προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα Ibiza Easy Credit της Volkswagen Bank, με μηνιαία δόση που ξεκινά μόλις από 110€ το μήνα. Προαιρετικά πακέτα εξοπλισμού Plus τα οποία προσφέρουν κέρδος για τον αγοραστή έως και 75% σε σχέση με τις τιμές του προαιρετικού εξοπλισμού.

Bαγγέλης Γκούμας




Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top