Η παρουσία της Fiat στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης 2015

Με όπλο το νέο crossover Fiat 500X

Η παρουσία της Fiat στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης 2015
Η Fiat επέλεξε τη Γενεύη για να προβάλλει στον διεθνή τύπο τις τελευταίες εκδόσεις των 500X, 500, Panda και Doblò, που παρουσιάζονται δίπλα στα 500L.Αναμφίβολα το μεγαλύτερο αστέρι της έκθεσης είναι το το νέο crossover Fiat 500X.

Τα φώτα της δημοσιότητας επίσης θα τραβήξει η νέα έκδοση που εξοπλίζεται το καινοτόμο αυτόματο και σειριακό κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 ταχυτήτων. Η καινοτόμα αυτή μετάδοση, που συνδυάζεται με τον κινητήρα 1.4 MultiAir II 140 ίππων και μπροστινή κίνηση, εξασφαλίζει συνεχή παροχή ροπής, χωρίς να χάνεται καθόλου ισχύς κατά τη διάρκεια των αλλαγών ταχυτήτων.

Το δεύτερο Fiat 500X Lounge είναι εφοδιασμένο με τον κινητήρα 1.6 Multijet II 120 HP και μερικά αξεσουάρ από τη Mopar, τη φίρμα αναφοράς για γνήσια αξεσουάρ, εξυπηρέτηση πελατών και υπηρεσίες για τις μάρκες της FCA.

Στο περίπτερο όμως θα υπάρχει χώρος και για εκδόσεις του 500X που απευθύνονται περισσότερο στον ελεύθερο χρόνο: εκεί θα βρίσκονται δύο κορυφαίες εκδόσεις Cross Plus, εφοδιασμένες με το�� κινητήρα 2.0 Multijet II 140 HP σε συνδυασμό με το καινοτόμο αυτόματο κιβώτιο εννέα ταχυτήτων και συστήματα τετρακίνησης.

Το Fiat 500 "VINTAGE ’57" που τιμά το σύμβολο Made in Italy του 1957 εξωτερικά ξεχωρίζει από το pastel blue χρώμα του αμαξώματος και από το λευκό της οροφής, των spoiler, της κεραίας, των καλυμμάτων των καθρεφτών, όπως και τις λευκές παραδοσιακές ζάντες αλουμινίου 16” που θυμίζουν τις ζάντες του ιστορικού 500.

Το αυτοκίνητο διαθέτει μια ευρεία γκάμα στάνταρ εξοπλιστικών στοιχείων, που περιλαμβάνει σύστημα κλιματισμού, σύστημα Blue&Me, ραδιο-CD με MP3, ABS με EBD, 7 αερόσακους, σύστημα Start&Stop, ESP με ASR/MSR, HBA και Hill Holder. Θα είναι διαθέσιμο με τους βενζινοκινητήρες 1.2 69 HP, 0.9 Twin Air 65 HP, 0.9 Twin Air 85 HP και 0.9 Twin Air 105 HP και τον πετρελαιοκινητήρα 1.3 Multijet 95 HP.

Επιπλέον αυτής της παραδοσιακής έκδοσης, θα υπάρχει επίσης και το μοντέλο 500C "S" με ειδικό εξωτερικό χρώμα Blu Italia. Το μοντέλο εξοπλίζεται με τον επαναστατικό δικύλινδρο κινητήρα 0.9 Twin Air 105 HP, συνδυασμένο με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Η έκθεση της οικογένειας 500 ολοκληρώνεται με το μοντέλο 500L

Οι επισκέπτες της Γενεύης μπορούν να δουν από κοντά το ειδικό Panda K-Way® που δημιουργήθηκε από τη συνεργασία της Fiat και της φημισμένης μάρκας της μόδας. Η Trekking έκδοση του νέου Doblò θα κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή της στη Γενεύη με στάνταρ το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης "Traction+", που διευκολύνει την οδήγηση σε δύσκολες επιφάνειες με χαμηλή πρόσφυση.

Βαγγέλης Γκούμας



Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top