Αύξηση πωλήσεων Opel/Vauxhall πάνω από 7%

Για το μήνα Ιανουάριο στην Ευρώπη

Η Opel/Vauxhall ξεκίνησε το 2015 με σημαντική άνοδο των πωλήσεων. Συγκεκριμένα κατέγραψε πωλήσεις 72.200 οχημάτων σε όλη την Ευρώπη τον Ιανουάριο - αύξηση 7,4%– με αποτέλεσμα να είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μεταξύ των πέντε κορυφαίων μαρκών αυτοκινήτων στην Ευρώπη.

Η Opel ξεπέρασε την αύξηση του συνόλου της αγοράς, η οποία έφτασε μόνο στο ένα τοις εκατό. Το μερίδιο της Opel στην Ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου αυξήθηκε πάνω από 0,3 ποσοστιαίες μονάδες περίπου στο 5,4% τον Ιανουάριο.

Στην Ελλάδα η Opel και τον Ιανουάριο συνέχισε σταθερά την επιτυχημένη πορεία της στη δεύτερη θέση της κατάταξης με 9,5% μερίδιο αγοράς, το υψηλότερο μεταξύ των χωρών της Ευρώπης όπου εκπροσωπείται η Opel.Τα επιτυχημένα νέα μοντέλα Opel βοήθησαν στην άνοδο της μάρκας στην Ευρώπη.

Το Corsa σημείωσε πωλήσεις σχεδόν 22.000 μονάδων – αύξηση περίπου 45% – και το ADAMπερίπου 4.500 μονάδων – αύξηση περίπου κατά ένα τρίτο συγκριτικά με πέρσι. Οι πωλήσεις του Mokka αυξήθηκαν κατά 17 % και του Meriva, κατά ένα τέταρτο σχεδόν.

Βαγγέλης Γκούμας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top