Που μπορείτε να δείτε την ιστορία της Mercedes-Benz Classic

Στη νέα διαδικτυακή πύλη Mercedes-Benz Public M@RS

Που μπορείτε να δείτε την ιστορία της  Mercedes-Benz Classic
Πληροφορίες, έγγραφα, εικόνες και πλούσιο ακόμα υλικό γύρω από την ιστορία του παλαιότερου κατασκευαστή αυτοκινήτων στον κόσμο περιλαμβάνονται στα αρχεία Mercedes-Benz Classic, τα οποία φιλοξενούν ένα μοναδικό θησαυρό.

Τα αρχεία Mercedes-Benz Classic αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα βιομηχανικά αρχεία της Ευρώπης με το εύρος τους να είναι μοναδικό σε ολόκληρη την αυτοκινητοβιομηχανία.

Πλέον, καθένας έχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε πληροφορίες γύρω από την ιστορία της μάρκας και των προϊόντων της, μέσω της πύλης Public M@RS. Η διαδικτυακή πύλη είναι προσβάσιμη σε όλους στα αγγλικά και τα γερμανικά, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://mercedes-benz-publicarchive.com.

Η συντομογραφία "M@RS" προέρχεται από τον όρο «Multimedia Archive and Research System» (Αρχείο Πολυμέσων και Σύστημα Έρευνας). Αναπτύχθηκε από τη Mercedes-Benz Classic πριν 15 χρόνια και από τότε πρόσβαση στον ιστότοπο είχαν αποκλειστικά δημοσιογράφοι και ερευνητές.

Η αρχική βάση δεδομένων, που είχε μεγάλη απήχηση στους ειδικούς του κλασικού αυτοκινήτου, αποτέλεσε το έναυσμα για το εγχείρημα του Public M@RS.

Βαγγέλης Γκούμας




Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top