Η νέα Alfa Romeo Giulietta Sprint στην ελληνική αγορά

Mε τιμές από 21850 ευρώ και πλούσιο εξοπλισμό

Η νέα Alfa Romeo Giulietta Sprint στην ελληνική αγορά
Στο σαλόνι αυτοκινήτου του Τορίνο το 1954 η Alfa Romeo παρουσίασε την Giulietta Sprint, ένα ελκυστικό coupé σχεδιασμένο από τον Bertone. Ήταν το πρώτο στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων, το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής που εξοπλιζόταν μ�� κινητήρα που προερχόταν από τους αγώνες, εξολοκλήρου αλουμινένιο.

Για να γιορτάσει τα 60ά γενέθλια εκείνου του αυτοκινήτου η Alfa Romeo δημιούργησε τη νέα Giulietta Sprint, μια ειδική σειρά για τη Giulietta βασισμένη στο ίδιο πνεύμα, που αντανακλά και τις διαχρονικές αξίες της μάρκας.

Η νέα Giulietta Sprint ξεχωρίζει στην εξωτερική της εμφάνιση από τον σπορ πίσω προφυλακτήρα με το διαχύτη, την ευμεγέθη απόληξη της εξάτμισης, τις νέες αλουμινένιες ζάντες Sprint 17” με τις 5 οπές και το ασημί φινίρισμα, το λογότυπο "Sprint", το σκούρο ματ φινίρισμα σε εμπρός γρίλια, καλύμματα καθρεφτών, χειρολαβές και προβολείς ομίχλης, το μαύρο περίγραμμα παραθύρων, τα πλευρικά μαρσπιέ, τους σκουρόχρωμους προβολείς και τα «φιμέ» κρύσταλλα.

Εσωτερικά προσοχή έχει δοθεί σε όλες τις λεπτομέρειες και στα υψηλής ποιότητας υλικά, τα οποία επιλέχτηκαν για να αντιπροσωπεύουν την απόλυτη έκφραση του ιταλικού στιλ. Συγκεκριμένα, ξεχωρίζουν τα μαύρα σπορ τελειώματα, ενισχυμένα από το ύφασμα και τα καθίσματα Alcantara Sprint με κόκκινες ραφές και το λογότυπο στα προσκέφαλα.

Ένα ακόμη στάνταρ χαρακτηριστικό είναι το δερμάτινο τιμόνι με κόκκινες ραφές, ενώ το ταμπλό και οι πόρτες έχουν ένα εκλεπτυσμένο τελείωμα σε χρώμα "carbon".

Η νέα Giulietta Sprint είναι πλέον διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά, όπου θα προσφέρεται με τον οικονομικό ντίζελ 1.6 JTDM-2 105hp και το δυνατό νέο βενζινοκινητήρα 1.4 150 ίππους , την τελευταία προσθήκη στην οικογένεια MultiAir, ο οποίος θα διατίθεται μόνο στη συγκεκριμένη έκδοση.

Χαρακτηριστικό της νέας σειράς είναι ο πλούσιος εξοπλισμός, βασισμένος στην πλούσια έκδοση Distinctive, περιλαμβάνοντας επιπλέον κάθισμα συνοδηγού ρυθμιζόμενο καθ’ ύψος, καθίσματα από ύφασμα και Alcantara με λογότυπο Sprint στα προσκέφαλα και κόκκινες ραφές, δερμάτινο τιμόνι με κόκκινες ραφές, μοχλό ταχυτήτων και χειρόφρενο με κόκκινες ραφές, καθώς και τις νέες ζάντες αλουμινίου.

Ο σπορ χαρακτήρας της Giulietta Sprint εκφράζεται επίσης από την μαύρη επένδυση στην οροφή και τα πατάκια από βελούδο.Οι τιμές της Giulietta Sprint (με απόσυρση και προωθητική ενέργεια) διαμορφώνονται στα 21.850 ευρώ για τη βενζινοκίνητη Multiair 1.4 150 ίππους και στα 22.400 ευρώ για τη ντίζελ 1.6 JTDM-2 105 ίππους.



Bαγγέλης Γκούμας



Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top