Tι έκανε η Opel στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι

Έτρεξε με ADAM R2

Tι έκανε η Opel στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι
Συναρπαστικό ξεκίνημα της σεζόν για την ADAC Opel Rallye Junior Team! Στην πρώτη τους εμφάνιση σαν εργοστασιακοί οδηγοί της Opel, ο Emil Bergkvist (20, Torsåker) με συνοδηγό τον Joakim Sjöberg (29, Ösmo) αναδείχτηκαν νικητές στον πρώτο αγώνα FIA ERC Junior, στο Rallye Liepāja στη Λετονία, με Opel ADAM R2.

Μετά από έντεκα πολύ απαιτητικούς γύρους, οι δύο Σουηδοί κέρδισαν με διαφορά μισού λεπτού τον Νορβηγό Steve Rokland και τον Ralfs Sirmacis από τη Λετονία (και οι δύο με Peugeot 208 R2), παίρνοντας την πρώτη θέση της γενικής κατάταξης του FIA ERC Junior.

Επιπλέον, με προσθιοκίνητο αυτοκίνητο και 190 ίππους, εν μέσω πολύ ισχυρότερων ανταγωνιστών με AWD, οι περσινοί νικητές του ADAC Opel Rallye Cup πέτυχαν μία εντυπωσιακή έκτη θέση της γενικής κατάταξης.Ο επόμενος αγώνας για τη ADAC Opel Rallye Junior Team είναι στις 6-7 Μαρτίου στο ADAC Saarland-Pfalz Rallye.

Ο ασφάλτινος αγώνας στο St. Wendel, όπου επίσης ξεκινά η σεζόν του ADAC Opel Rallye Cup, θα αποτελέσει ένα ακόμα στάδιο προετοιμασίας για τους Griebel και Bergkvist για το δεύτερο αγώνα ERC Junior που θα πραγματοποιηθεί στην Ιρλανδία, 2-4 Απριλίου.

Βαγγέλης Γκούμας




Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top