34 χρόνια Quattro και 10 χρόνια Audi Twin Cup.

Συμμετείχαν τεχνικοί service

H Κοsmocar A.E. διοργάνωσε για ακόμα μία φορά τον εθνικό διαγωνισμό Audi Twin Cup στον οποίο συμμετείχαν οι τεχνικοί και οι σύμβουλοι service από όλους τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες service Audi με στόχο τις καλύτερες προσφερόμενες υπηρεσίες στο service.

Η ομάδα της εταιρείας Μανδύλας Υποκατάστημα Karenta A.E. (Θεσσαλονίκη) διαγωνιζόμενη σε δύο απαιτητικούς γύρους 56 συνολικά ερωτήσεων αναδείχθηκε νικήτρια σε εθνικό επίπεδο το 2014. Ο διαγωνισμός προωθεί την κατάρτιση, τον ενθουσιασμό, την κινητοποίηση των εργαζομένων με στόχο τον βέλτιστο συνδυασμό παραγωγικού (μηχανικών, αρχιμηχανικών κ.α.) και οργανωτικού προσωπικού (Συμβούλων service κ.α. ) προς όφελος του πελάτη .

Για την Kosmocar A.E. η επιτυχής διεξαγωγή του εν λόγω διαγωνισμού επιβεβαιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το υψηλό επίπεδο γνώσεων από όλους που εργάζονται στη μάρκα Audi με στόχο την προσφορά στον πελάτη Audi των καλύτερων υπηρεσιών service στην ελληνική αγορά.

Βαγγέλης Γκούμας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top