Εγκαίνια της έκθεσης "Corsa Karl & Choupette“ από τον Karl Lagerfeld

Το Corsa και η γάτα Choupette πρωταγωνιστές

 Εγκαίνια της έκθεσης "Corsa Karl & Choupette“ από τον Karl Lagerfeld
O φωτογράφος και σχεδιαστής μόδας Karl Lagerfeld εγκαινίασε τη φωτογραφική έκθεση “Corsa Karl and Choupette” για το ημερολόγι�� Corsa 2015 στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Palazzo Italia στο Βερολίνο. Ο Karl Lagerfeld είναι ο φωτογράφος του ημερολογίου Corsa 2015.

Ο καλλιτέχνης πάντρεψε δημιουργικά ένα από τα πιο δημοφιλή επιβατικά αυτοκίνητα στην Ευρώπη, το Opel Corsa, με μία ντίβα της showbiz, τη γάτα Βιρμανίας του ίδιου του Lagerfeld που ακούσει στο όνομα Choupette.

Πολλές διασημότητες έσπευσαν να ανταποκριθούν στην πρόσκληση του CEO του Opel Group, Dr. Karl-Thomas Neumann και της CMO Tina Müller, και ήταν οι πρώτοι επισκέπτες που είχαν την ευκαιρία να δουν μία πρωτότυπη έκθεση.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν διάσημα ονόματα όπως Iris Berben, Bettina Zimmermann, Ken Duken, Christoph Metzelder και Jasmin Gerat που πλαισίωσαν τον Γερμανό υπουργό μεταφορών Alexander Dobrindt στο ιστορικό σκηνικό της εκδήλωσης, κοντά στην Πύλη του Βρανδεμβούργου.

Οι φωτογραφίες και τα σχέδια του Lagerfeld ενθουσίασαν πρωταγωνιστές και προσκεκλημένους.Η έκθεση “Corsa Karl and Choupette” φιλοξενείται στο Palazzo Italia, Unter den Linden 10, στο Βερολίνο από 4 – 22 Φεβρουαρίου. Η είσοδος είναι δωρεάν. Λειτουργεί καθημερινά από 11:00 - 20:00.

Βαγγέλης Γκούμας




Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top