Πρεμιέρα για το νέο Ford Focus RS

O θρύλος επιστρέφει

Πρεμιέρα για το νέο Ford Focus RS
Το νέο Ford Focus RS θα δει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας σε αποκλειστική εκδήλωση στην Κολωνία στις 3 Φεβρουαρίου . Η παρουσίαση του νέου μοντέλου θα πραγματοποιηθεί στα Ευρωπαϊκά κεντρικά γραφεία της Ford, εκεί όπου το σήμα RS έκανε το ντεμπούτο του πριν από 48 χρόνια.

Εκτός από την αποκάλυψη της 3ης γενιάς Focus RS, στην εκδήλωση θα προβληθούν οι καινοτομίες και οι τεχνολογικές εξελίξεις που έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι της παράδοσης RS με το πέρασμα των χ��όνων. Στην "καρδιά" θα βρεθεί ένας τετρακύλινδρος κινητήρας τεχνολογίας EcoBoost με χωρητικότητα 2,3 λίτρα και ισχύ που αναμένεται να αγγίξει τα 350 άλογα.

Οικοδεσπότες θα είναι ο Jim Farley, executive vice president & president Ευρώπης, Μ. Ανατολής και Αφρικής, ο Raj Nair, group vice president, Global Product Development και ο Joe Bakaj, vice president, Product Development της Ford Ευρώπης.

Αυτοί θα πλαισιωθούν από εξέχοντες προσκεκλημένους οι οποίοι θα μιλήσουν αναλυτικότερα για το 30ό όχημα με το θρυλικό σήμα RS. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στο http://www.gofurtherlive.com από τις 13:30 CET.

Βαγγέλης Γκούμας




Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top