ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε τις στιγμές ''μαγείας'' του Fiat 500X

Το live show του Dynamo στο Λονδίνο

​Το μαγικό event που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, προσφέροντας μια μοναδική και αποκλειστική εμπειρία σε 1.000 καλεσμένους, περιελάμβανε το εκπληκτικό live show του Dynamo, του παγκοσμίως γνωστού μάγου με τον οποίο η Fiat συνεργαζόταν κατά τη διάρκεια της pre-launch φάσης του νέου 500X crossover.

Το show που πραγματοποιήθηκε στο εμβληματικό Copper Box Arena, του Ολυμπιακού πάρκου Queen Elizabeth στο Στράτφορντ, ήταν αποτέλεσμα τριών χρόνων δουλειάς και προετοιμασίας από τον Dynamo.

Στους συμμετέχοντες του event περιλαμβάνονταν δημοσιογράφοι, bloggers και προσωπικότητες από τον κόσμο της μόδας, της διασκέδασης και της μουσικής όπως η Mia, o Chris Edwards, η Nancy Dell'Olio και πολλοί άλλοι.

Το πρόσφατο αυτό show του Dynamo είναι ένα μοναδικό μίγμα θεατρικότητας, ψευδαίσθησης και εμπνευσμένων χορογραφιών καθώς ο μάγος δημιουργεί μια μυστηριώδη ενέργεια (The Power of X) ζωντανά στη σκηνή.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο το 500X έκανε το ντεμπούτο του στις εκθέσεις αυτοκινήτων της Ιταλίας συγκεντρώνοντας αριθμό ρεκόρ επισκέψεων, με πάνω από 70.000 επισκέπτες και πάνω από 12.900 test drive.

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top