Η SEAT δείχνει έτοιμη για τις προκλήσεις του μέλλοντος

Μειωμένοι ρύποι, ασφάλεια, συνδεσιμότητα

Ο Dr Matthias Rabe, αντιπρόεδρος της SEAT για το R&D, περιέγραψε τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει ο κλάδος της αυτοκινητοβιομηχανίας τα επόμενα χρόνια κατά την διεξαγωγή του δεύτερου “Encuentros SEAT” στην Μαδρίτη.

Μιλώντας σε μια ομάδα επιχειρηματικών, πολιτικών και θεσμικών ηγετών ο Dr Rabe υπογράμμισε τις τρείς προτεραιότητες των κατασκευαστών αυτοκινήτων για το προσεχές μέλλον: «μείωση των εκπομπών CO2, συνδεσιμότητα αυτοκινήτου, αυξημένη ενεργητική και παθητική ασφάλεια».

Η SEAT διαθέτει ήδη οχήματα που κινούνται με συμπιεσμένο φυσικό αέριο CNG (Leon TGI και Mii ECOFUEL) και διαθέτει την τεχνογνωσία για την παραγωγή ηλεκτρικού οχήματος, μόλις οι συνθήκες της αγοράς γίνουν πιο ευνοϊκές.

Ο Dr Rabe ανακοίνωσε ότι τα μελλοντικά μοντέλα SEAT θα χαρακτηρίζονται από εξελίξεις στην συνδεσιμότητα και από νέα συστήματα ασφαλείας. Όλη η γκάμα των αυτοκινήτων SEAT έχει κατακτήσει άλλωστε ήδη τα 5 αστέρια στην αξιολόγηση Euro NCAP.

Βαγγέλης ΓκούμαςΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top