Την άνοιξη στην Ελλάδα το νέο SEAT Leon ST CUPRA 280

Πιάνει τα 0-100 σε μόλις 6 δευτερόλεπτα

Την άνοιξη στην Ελλάδα το νέο SEAT Leon ST CUPRA 280
Η SEAT παρουσιάζει το σπορ οικογενειακό station wagon αυτοκίνητο. Το νέο Leon ST CUPRA συνδυάζει κορυφαίες επιδόσεις με ένα μοναδικό τρόπο, με στυλ και χρηστικότητα. Ένα πλήρες πακέτο hi-tech συστατικών, εγγυάται την κορυφαία απόδοση του νέου CUPRA ST.

Στην κορυφή βρίσκεται ο νέος κινητήρας 2.0lt TSI με διπλό ψεκασμό καυσίμου και μεταβλητό χρονισμό εκκεντροφόρου με απόδοση 280 ίππους. To DCC (Dynamic Chassis Control), το εμπρός μπλοκέ διαφορικό, το προοδευτικό σύστημα διεύθυνσης, το CUPRA Drive Profile και οι full-led προβολείς αποτελούν περαιτέρω εκφράσεις για τις μοναδικές τεχνολογίες που διαθέτει το αυτοκίνητο.

Με μέγιστο χώρο αποσκευών 1.470 λίτρων, μπορεί να επιταχύνει από μηδέν στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 6,0 δευτερόλεπτα δείχνοντας πόσο γρήγορη και ευέλικτη μπορεί να είναι η χρηστικότητα. Η σχεδίαση, οι επιλογές εξοπλισμού και η ποιότητα είναι στοιχεία που κάνουν το Leon ST Cupra μια πολύ ιδιαίτερη πρόταση σε συνδυασμό με το value-for-money.

Δημοσιογράφοι και πελάτες σε όλη την Ευρώπη τοποθετούν το Leon CUPRA στην κορυφή της κατηγορίας των hot-hatch αυτοκινήτων τόσο στην 3θυρη SC όσο και στην 5θυρη έκδοση. Τώρα το νέο Leon ST CUPRA έρχεται να προσθέσει μία νέα διάσταση και να γίνει το ιδανικό σπορ station wagon αυτοκίνητο για όλες τις δραστηριότητες της σύγχρονης οικογένειας.

Το νέο Leon ST CUPRA έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στην Έκθεση της Βιέννης και στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμο την άνοιξη.

Βαγγέλης Γκούμας



Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top