Τι έκανε το Civic Type-R στο 1ο σκέλος του Rally Monte Carlo

Θετικό ξεκίνημα για το ελληνικό πλήρωμα

Τι έκανε το Civic Type-R στο 1ο σκέλος του Rally Monte Carlo
Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε στις 22 Ιανουαρίου 2015, η προσπάθεια του ελληνικού πληρώματος του Civic Typer-R με οδηγό το Δημήτρη Δριβάκο και συνοδηγό την Κατερίνα Μπαντέ στο 1ο σκέλος του 83ο Rallye Automobile Monte Carlo.

Το ελληνικό πλήρωμα του Civic Type-R της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας – Διανομέας Honda στην Ελλάδα τερμάτισε αργά χθες το βράδυ το 1ο σκέλος του 83ου Rallye Automobile Monte Carlo χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα μετά τις δύο πρώτες ειδικές διαδρομές του αγώνα.

Ο οδηγός του Civic Type-R Δημήτρης Δριβάκος μετά την ολοκλήρωση των ειδικών διαδρομών δήλωσε: «ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος με πολλές εναλλαγές των καιρικών και οδηγικών συνθηκών, Χαρακτηριστικά θα ήθελα να τονίσω ότι ενώ η πρώτη ειδική διαδρομή ήταν καλυμμένη με πάγο και ήταν απαραίτητη η χρήση ελαστικών με καρφιά, στη δεύτερη ειδική διαδρομή ο πάγος είχε λιώσει και υπήρχε πολύ λάσπη. Eίμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε στο 2ο σκέλος του αγώνα και να καλύψουμε με επιτυχία τις έξι ειδικές διαδρομές.»

Βαγγέλης Γκούμας




Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top