Διάκριση Συνδεσιμότητας για την Opel

Απονομή βραβείου στο σαλόνι του αυτοκινήτου στο Ντιτρόιτ

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο CEO του Opel Group, Dr. Karl-Thomas Neumann είχε την τιμή να παραλάβει ένα Connected Car Award για την ψηφιακή συνδεσιμότητα των οχημάτων της εταιρίας.

Η Opel κέρδισε τη διάκριση Pioneer για τις πρωτοποριακές καινοτομίες της Onstar και το πακέτο ολοκληρωμένης φροντίδας που προσφέρει ασφάλεια, ποιότητα στις με��ακινήσεις και προηγμένη τεχνολογία πληροφορικής. Η Opel θα λανσάρει την OnStar σε όλα τα μοντέλα της μέχρι τα μέσα της χρονιάς.

Κάθε όχημα που εφοδιάζεται με 4G LTE θα μετατρέπεται σε ισχυρό, κινητό Wi-Fi hotspot, παρέχοντας ευκολότερη πρόσβαση σε εφαρμογές και υπηρεσίες που απαιτούν ευρυζωνικότητα υψηλών ταχυτήτων ή σύνδεση δεδομένων για μέχρι επτά κινητές συσκευές. Η Opel ήδη κέρδισε μία διάκριση Pioneer πέρσι για το σύστημα IntelliLink infotainment του Opel ADAM.

Επιπλέον, η OnStar θα προσφέρει αυτόματες υπηρεσίες επείγουσας ανάγκης μετά από ατύχημα, θα επιτρέπει διάγνωση από απόσταση σε περίπτωση μηχανικής βλάβης, θα μπορεί να ανοίγει τυχαία κλειδωμένες πόρτες μέσω μιας κινητής εφαρμογής και να εντοπίζει ένα κλεμμένο όχημα. Οι οδηγοί μπορούν επίσης να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο πιέζοντας ένα μπουτόν.

Βαγγέλης Γκούμας
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top