To… πίσω μέρος της νέας ŠKODA Superb

Παγκόσμια πρεμιέρα στην Πράγα, στα μέσα Φεβρουαρίου.

To… πίσω μέρος της νέας ŠKODA Superb
Η νέα ναυαρχίδα της ŠKODA υιοθετεί σχεδιαστικά γνωρίσματα από το πρωτότυπο ‘ŠKODA VisionC’ και τα συνδυάζει με τρόπο που δημιουργεί ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα.

Από το εμπρός μέρος μέχρι πίσω, από τους μεγάλους τροχούς μέχρι την κεκλιμένη κατάληξη της οροφής, το αμάξωμα της νέας Superb αιχμαλωτίζει τις αισθήσ��ις χάρη στις αρμονικές του γραμμές, την ελκυστική του γεωμετρία, τις καθαρές του επιφάνειες, τις σμιλεμένες του γωνίες που συνθέτουν ένα συμπαγές σύνολο.

Από το σκίτσο και μόνο, το κορυφαίο μοντέλο της ŠKODA ενθουσιάζει, ενώ το ίδιο συναρπαστική αναμένεται να είναι και η εικόνα του εσωτερικού που θα αποκαλυφθεί στις επόμενες μέρες. Είναι γεγονός.

Η ŠKODA Superb 3ης γενιάς βρίσκεται καθ’ οδόν για να ανατρέψει τα δεδομένα στα μεγάλα σαλόνια και να προσελκύσει νέους πελάτες, χάρη στο πλουραλιστικό σύνολό της και τον υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

Η νέα ŠKODA Superb θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της στην Πράγα, στα μέσα Φεβρουαρίου. Ένα μήνα αργότερα θα ακολουθήσει η επίσημη παρουσίαση στο κοινό του σαλονιού της Γενεύης, ενώ το λανσάρισμα του αυτοκινήτου θα ξεκινήσει προς τα μέσα του 2015.

Βαγγέλης Γκούμας





Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top