Νέα μοντέλα Opel ADAM

Τώρα με CanvasTop και κιβώτιο Easytronic 3.0

Η υφασμάτινη οροφή Canvas Top, μέχρι πρότινος αποκλειστικότητα του mini-crossover ADAM ROCKS, διατίθεται τώρα με τη ‘στάνταρ’ έκδοση του Το νέο ADAM Canvas Top θα ανοίγει ένα παράθυρο στον ουρανό με το πάτημα ενός μπουτόν. μέσα σε πέντε δεύτερα. Η οροφή αναδιπλώνεται στην κολόνα C μέσω ενός μπουτόν. Μπορεί να κλείσει με ταχύτητες μέχρι 140 χλμ./ώρα.

Η πολυστρωματική δομή της περιλαμβάνει ένα κεντρικό στρώμα από νεοπρέν και καθιστά την οροφή Canvas Top εξαιρετικά στιβαρή και ανθεκτική. Επιπλέον, ολόκληρη η μονάδα της οροφής έχει ρυθμιστεί α��ουστικά ώστε να παρέχει ηχομόνωση στο εσωτερικό της καμπίνας. Το ADAM με Canvas Top έχει βασική τιμή που ξεκινά από 14500 ευρώ. Ούτε ο χώρος αποσκευών ούτε η σφαιρική ορατότητα θίγονται από τη σχεδίαση της οροφής, ανεξάρτητα εάν είναι ανοιχτή ή κλειστή.

Η Opel αυξάνει και τις επιλογές κιβωτίων με το Easytronic 3.0 που βασίζεται στην πιο σύγχρονη τεχνολογία αυτοματοποιημένου κιβωτίου, για οδηγούς που δεν επιθυμούν πάντα μηχανικές αλλαγές σχέσεων. Το νέο σύστημα όχι μόνον επιτρέπει ταχύτερες και πιο ομαλές αυτόματες αλλαγές αλλά συμβάλλει και στη μείωση της κατανάλωσης και των ρύπων κατά 8% περίπου.

Σε συνδυασμό με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα 1.4 L /87 ίππων, το Easytronic 3.0 μειώνει την κατανάλωση μέχρι 0,4 λίτρα / 100 χλμ. στο μικτό κύκλο συγκριτικά με το πεντατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, που αντιστοιχεί με μείωση των εκπομπών CO2 μέχρι 10 γρμ./χλμ. Σε αυτή τη διάταξη, το ADAM 1.4 ecoFLEX με Start/Stop καταναλώνει 4,7 λίτρα / 100 χλμ. και εκπέμπει 109 γρμ. CO2 /χλμ., που σημαίνει ότι μπορεί να περάσει από την κατηγορία ενεργειακής απόδοσης C στη B.

Βαγγέλης ΓκούμαςΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top