Το Golden Rally Show 2014 διακόπηκε για… ηχορύπανση

Οι αγωνιστικοί "πυροβολισμοί"ενόχλησαν τους κατοίκους

Έχοντας ως επίκεντρο το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.), ο αγώνας-γιορτή του αγωνιστικού αυτοκινήτου ξεκίνησε το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014, για την πρώτη από τις δύο ημέρες του.

Μετ�� τις αναγνωρίσεις της διαδρομής των 6 χιλιόμετρων, τα πληρώματα ετοιμάστηκαν για το Shakedown, τη στιγμή που οι προετοιμασίες στο μεγάλο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ, το οποίο αποτελεί το επίκεντρο των αγωνιστικών και μη, δραστηριοτήτων, ολοκληρώνονταν.

Το σημερινό αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, αποτελούνταν αρχικά από 2 χρονομετρημένα περάσματα από την ειδική διαδρομή, τα οποία τελικά μειώθηκαν αναπάντεχα. Οι αγωνιστικοί "πυροβολισμοί" διακόπηκαν το μεσημέρι κατά τη διάρκεια του πρώτου περάσματος, λόγω εντολής της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς υπήρχαν παράπονα από κατοίκους κοντά στο ΟΑΚΑ, για διατάραξη της κοινής ησυχίας.

Σεβόμενη αυτό το αίτημα, η Οργάνωση οδηγήθηκε σε καθυστέρηση μεγαλύτερη της μίας ώρας, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη�� απόφαση να ακυρωθεί πλήρως το πρώτο πέρασμα από την ειδική διαδρομή, ώστε τα πληρώματα να αγωνιστούν με ακριβώς ίδιες συνθήκες στην ΕΔ2, υπό το φως των αγωνιστικών προβολέων.

Βαγγέλης Γκούμας


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top