Ποιο αστέρι πήρε το CITROËN C4 CACTUS

Εξασφάλισε και θέση σε μουσείο

Ποιο αστέρι πήρε το CITROËN C4 CACTUS
Φέρνοντας μια σειρά αλλαγών που έχουν δημιουργήσει αίσθηση στο χώρο του αυτοκινήτου, το νέο CITROËN C4 CACTUS δημιούργησε μια νέα σχεδιαστική αντίληψη.

Έχοντας ήδη κατακτήσει μια σειρά σημαντικών αναγνωρίσεων, χάρη στο πρωτοποριακό του design, κέρδισε ακόμα μια αναγνώριση, μέσω της βράβευσης του από το Μουσείο Επιστήμης και Βιομηχανίας της γαλλικής πρωτεύουσας. Το βραβείο «Etoile du Design» (Αστέρι Σχεδιασμού) εξασφάλισε, εκτός των άλλων, την παρουσία του μοντέλου της γαλλικής φίρμας στο συγκεκριμένο μουσείο δίπλα σε βιομηχανικά προϊόντα που κέρδισαν στο παρελθόν αυτή την ξεχωριστή αναγνώριση.

Η συγκεκριμένη βράβευση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά σημαντικών αναγνωρίσεων του CITROËN C4 CACTUS, που έχει ήδη κατακτήσει το βραβείο «Hatchback of the Year» του περιοδικού TopGear, το «Best Crossover για το 2014» του θεσμού Next Green Car Awards, καθώς το γερμανικό βραβείο σχεδιασμού RedDot.

Τέλος το CITROËN C4 CACTUS βρίσκεται στην τελική 7αδα των αυτοκινήτων που θα διεκδικήσουν το τίτλο «Car Of The Year» για το 2015.

Βαγγέλης Γκούμας


Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top