Ρεκόρ πωλήσεων για τη ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε

600 χιλιάδες νέα πωληθέντα Nissan

Η Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014, αποτελεί μια ιστορική μέρα για τη Nissan – NΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε καθώς έσπασε το “φράγμα” των εξακοσίων χιλιάδων Nissan, από τότε που ξεκίνησε την επιτυχημένη συνεργασία της με τη Nissan International S.A, το 1961.

Η αντιπροσώπευση αυτή ήταν η πρώτη της Ιαπωνικής φίρμας σε ολόκληρη την Ευρώπη και μια από τις σημαντικότερες έως σήμερα. Στην πορεία αυτών των χρόνων εξαιρετικής συνεργασίας, η Nissan – NΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, ανέκαθεν υπήρξε καινοτόμος και δυναμική.

Δραστηριότητες όπως το εργοστάσιο παραγωγής οχημάτων στο Βόλο (1980 - 1995), το οποίο αποτέλεσε και πρότυπο για τη Nissan παγκοσμίως, καθώς και το κέντρο Διανομής ανταλλακτικών, αυτοκινήτων και εκπαίδευσης στον Ασπρόπυργο (1994), μαρτυρούν το πρωτοποριακό επιχειρηματικό πνεύμα της εταιρείας σε όλη την πορεία της.

Σήμερα, έχοντας καταγράψει πάνω από 600.000 πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στο ενεργητικό της, με ένα άρτιο δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων – συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, με μια δυναμική επικοινωνία και εμπορική πολιτική που εφαρμόζει, όπως και με το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πριν αλλά και μετά την πώληση, η Nissan – NΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, έχει επιτύχει μια μεγάλη αναγνωρισιμότητα στις συνειδήσεις των καταναλωτών.

Βαγγέλης ΓκούμαςΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top