Μεγάλη επένδυση της Bentley και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας

Έδωσε πάνω από 950 θέσεις εργασίας μέσα σε 18 μήνες

Μεγάλη επένδυση της Bentley και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας
Η Bentley πρόκειται να πραγματοποιήσει την μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία της εταιρείας καθώς θα επενδύσει γύρω στα £ 40 εκατομμύρια για την δημιουργία ενός νέου κέντρου έρευνας και ανάπτυξης στην έδρα της στο Crewe, ενώ παράλληλα πάνω από 300 νέες θέσεις εργασίας θα καλυφθούν κατά την πορεία υλοποίησης του έργου.

Οι εργασίες για την κατασκευή του νέου κέντρου θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2015. Οι εγκαταστάσεις που θα καλύπτουν πάνω από 45.000m², θα περιλαμβάνουν ειδικό στούντιο styling, γραφεία έρευνας και ανάπτυξης καθώς και ένα τεχνικό εργαστήριο και θα στεγάζουν 1.300 μηχανικούς της Bentley με σκοπό την κατασκευή ενός υπερπολυτελούς SUV το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2016.

Επιπλέον, θα δημιουργηθούν 300 νέες θέσεις εργασίας μηχανικών, υπαλλήλων για την κατασκευή και τη διασφάλιση της ποιότητας και στελεχών για τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ και τη διαχείριση του έργου.

Συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων ανακοινώσεων, η Bentley επισήμανε τη δημιουργία πλέον των 950 θέσεων εργασίας κατά τους τελευταίους 18 μήνες, διάστημα κατά το οποίο η επιχείρηση έκανε ρεκόρ πωλήσεων.

Πέρυσι, η Bentley παρέδωσε σε πελάτες της 10120 αυτοκίνητα, περισσότερα από ποτέ και αναμένει να ξεπεράσει τον αριθμό αυτό το 2014. Η εταιρεία επίσης δεσμεύτηκε να επενδύσει £ 800.000.000 στα επόμενα τουλάχιστον τρία χρόνια σε προϊόντα και ανάπτυξη των εγκαταστάσεων της, φθάνοντας έτσι την συνολική επένδυση σε £ 840 εκατομμύρια.

Βαγγέλης Γκούμας



Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top