Εικονική ξενάγηση στο νέο μουσείο της ŠKODA

Ταξίδι στα 120 χρόνια ιστορίας

Εικονική ξενάγηση στο νέο μουσείο της ŠKODA
Το Μουσείο της ŠKODA φημίζεται για τα μοναδικά του εκθέματα, τα οποία ταξιδεύουν μικρούς και μεγάλους πίσω στον χρόνο και στο ένδοξο παρελθόν της αυτοκινητοβιομηχανίας. Πλέον, ο καθένας έχει την δυνατότητα να απολαύσει αυτή την μοναδική περιήγηση στα 120 χρόνια ιστορίας της ŠKODA στο μουσείο αυτοκινήτου που προσφέρει εικονική ξενάγηση μέσω του Google Street View.

Η εφαρμογή δίνει την δυνατότητα στον καθένα να επισκεφτεί το ŠKODA Museum, από το σπίτι ή το γραφείο του, για να ζήσει την εξέλιξη της αυτοκινητοβιομηχανίας μέσα από εντυπωσιακούς εκθεσιακούς χώρους και να δει με λεπτομέρεια θρυλικά ιστορικά οχήματα.

Με μερικά μόλις κλικ, θα «αγγίξετε» το τιμόνι του πρώτου αυτοκινήτου που κατασκεύασε η ŠKODA (το Voiturette A που σχεδιάστηκε από τους ιδρυτές της μάρκας Laurin & Klement), και θα δείτε από κοντά διάφορα θρυλικά μοντέλα, όπως είναι μεταξύ άλλων τα L&K-ŠKODA 110, ŠKODA 860, ŠKODA Superb 4000 και ŠKODA 1101 ‘Tudor’ Cabriolet.

Επίσης, θα «επιβιβαστείτε» στα συναρπαστικά ŠKODA Popular Sport ‘Monte Carlo’ και ŠKODA 1000 MB. Η μοναδική εμπειρία περιλαμβάνει μία κατατοπιστική επίσκεψη γύρω από την σχεδιαστική μελέτη ŠKODA VisionD, μέχρι τα κόκπιτ των ŠKODA 130 RS & ŠKODA Fabia Super 2000 τα οποία έγραψαν το δικό τους κεφάλαιο στην μακρόχρονη πορεία του αγωνιστικού τμήματος της μάρκας.

Η εικονική ξενάγηση συνεχίζεται και πέρα από το ŠKODA Museum, καθώς το Google Street View προσφέρει στους χρήστες του διαδικτύου την δυνατότητα εικονικής επίσκεψης στο κέντρο εξυπηρέτησης στης Μάρκας, στο Mladá Boleslav.

Εκεί, ο χρήστης μπορεί να δει με μεγάλη λεπτομέρεια το εξωτερικό και το εσωτερικό κάθε σύγχρονου μοντέλου που διατίθεται στην αγορά, καθώς και την γκάμα από ποδήλατα και γνήσια προϊόντα. Το ŠKODA Customer Centre ανακαινίστηκε ριζικά το 2013.

Βαγγέλης Γκούμας




Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top