Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Ford Focus

Καλύτερο σε όλους τους τομείς

Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Ford Focus
Νέοι κινητήρες, φρεσκάρισμα στη σχεδίαση, αναβάθμιση ποιότητας εσωτερικού , νέο σύστημα συνδεσιμότητας SYNC με οθόνη αφής 8 ιντσών και δυνατότητα ελέγχου όλων των λειτουργιών με φωνητικές εντολές και καλύτερος εξοπλισμός ασφαλείας είναι τα ατού του ανανεωμένου Ford Focus .

Το μοντέλο έχει δεχθεί και ενισχύσεις στο πλαίσιο ��νώ υπάρχουν και νέες ρυθμίσεις σε σύστημα διεύθυνσης και αναρτήσεις. Σχεδιαστικά η μεγάλη διαφορά εντοπίζεται στο μπροστινό τμήμα του Focus που φέρει την νέα ταυτότητα της Ford, που είδαμε και στο Mondeo, αποκτώντας έτσι πιο δυναμική εμφάνιση.

Στον εξοπλισμό αυτό ασφαλείας συμπεριλαμβάνεται το Active City Stop που βοηθά στην αποφυγή συγκρούσεων με ταχύτητα έως 50 χλμ./ώρα με οχήματα ή πεζούς που προπορεύονται .

Για εύκολη στάθμευση υπάρχει σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος ακόμη και σε κάθετες θέσεις αλλά συμπληρωματικά και το σύστημα Cross Traffic Alert που ανιχνεύει εμπόδια όταν το Focus βγαίνει με όπισθεν από θέση στάθμευσης.

Στην καρδιά του βρίσκεται τώρα και ο νέος 1.5 EcoBoost, με τα 182 ίππους με ροπή 24,5 κιλών, που συνεργάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων και μέση εργοστασιακή κατανάλωση μόλις 5,5 λίτρα/100 χλμ. Υπάρχει ακόμη και νέος υπερτροφοδοτούμενος 1.5 diesel με 95 και 120 ίππους που έχει μέση εργοστασιακή κατανάλωση 3,8 λίτρα/100 λίτρα με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

Βέβαια εξακολουθεί να υπάρχει ο εξαιρετικός τρικύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος 1.0 EcoBoost με 100 και 125 άλογα και ο 1.6 υπερτροφδοτούμενος diesel με τους 105 ίππους.

Βαγγέλης Γκούμας







Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top