Χειμερινό Check Up από την Fiat-Alfa Romeo -Abarth

Έλεγχος σε 15 σημεία και αλλαγή καθαριστήρων

Η Fiat Hellas, στα πλαίσια της καμπάνιας winter check up προσφέρει όλους τους απαραίτητους χειμερινούς ελέγχους για ασφαλή οδήγηση και μέγιστη οδηγική απόλαυση.

Σε αυτό το πλαίσιο παρέχει έλεγχο 15 σημείων και αλλαγή εμπρόσθιων υαλοκαθαριστήρων με 29 ευρώ για όλους τους κατόχους οχημάτων Fiat/Alfa Romeo/Abarth, με σκοπό τη διαφύλαξη της οδηγικής ασφάλειας και την ενίσχυση της απόδοσης των οχημάτων στις αντίξοες καιρικές συνθήκες του χειμώνα.

Οι αποδοτικοί καθαριστήρες παρμπρίζ εγγυώνται καλή ορατότητα και ασφάλεια. Αξίζει να θυμόμαστε ότι περίπου το 20% των ατυχημάτων στον δρόμο προκαλούνται από κακή ορατότητα. Η ορατότητα βελτιώνεται από αποδοτικούς καθαριστήρες και φώτα, μαζί με σωστό εξαερισμό του χώρου των επιβατών.

Εκμεταλλευτείτε τα εποχιακά check-ups που παρέχονται από τα εξουσιοδοτημένα κέντρα επισκευής Fiat/Alfa Romeo/Abarth για να ξεκινήσετε όλα σας τα ταξίδια με ασφάλεια. Η προσφορά ισχύει μέχρι και 28 Φεβρουαρίου 2015.

Βαγγέλης Γκούμας


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top