Η SEAT προσλαμβάνει 150 επιπλέον υπαλλήλους στο εργοστάσιο του Martorell

Η εταιρεία προσέλαβε 800 άτομα μέσα στην χρονιά

Η SEAT διανύει μία σημαντική περίοδο ανάπτυξης και βρίσκεται στη θέση να απασχολήσει 150 επιπλέον άτομα, τα οποία προσλήφθηκαν μέσω γραφείων ευρέσεως εργασίας προσωρινής απασχόλησης προκειμένου να καλύψουν την συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση στο εργοστάσιο στο Martorell.

Οι εργαζόμενοι θα ενταχθούν στην εταιρεία με σύμβαση εργασίας από τις 7 Ιανουαρίου 2015, πέραν των 200 ατόμων που προστέθηκαν στο μισθολόγιο της SEAT τον περασμένο Οκτώβριο.

Μέσα στο 2014, η SEAT προσέλαβε πάνω από 800 νέους υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων των 45 ατόμων που αποφοίτησαν από το πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης της SEAT και οι οποίοι προσλήφθηκαν τον περασμένο Ιούλιο, με σύμβαση πλήρους απασχόλησης.

Η παραγωγή στο Martorell, το εργοστάσιο που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο όγκο παραγωγής αυτοκινήτων SEAT, αυξήθηκε κατά 13,4% τους πρώτους δέκα μήνες του έτους σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους και σήμερα ανέρχεται στις 374.700 μονάδες, σημειώνοντας αύξηση 44.400 οχημάτων. Επιπλέον, οι πωλήσεις SEAT έχουν σημειώσει σημαντική άνοδο.

Η εταιρεία έκλεισε τον μήνα Οκτώβριο με 326.000 πωλήσεις που αντιστοιχεί σε άνοδο 10,5% σε σύγκριση με την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2013. Οι πωλήσεις έλαβαν σημαντική ώθηση από το SEAT Leon, οι πωλήσεις του οποίου αυξήθηκαν κατά 55% το τρέχον έτος.

Bαγγέλης Γκούμας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top