Παγκόσμια πρεμιέρα για το νέο πρωτότυπο Kia KX3

Είχαν έμπνευση

Παγκόσμια πρεμιέρα για το νέο πρωτότυπο Kia KX3
Η κοινοπραξία των εταιριών Kia Motors Corporation και Donfeng Yeuda Kia στην Κίνα, παρουσίασε στη έκθεση αυτοκινήτου του Guangzhou τo πρωτότυπο αυτοκίνητο KX3 στην έκθεση του Guangzhou, το οποίο θα διατίθεται αποκλειστικά στην κινέζικη αγορά.

Με μήκος 4.260 χιλ., πλάτος 1.765 χιλ. και με μεταξόνιο 2.590 χιλ. το KX3 εξασφαλίζει άφθονο χώρο για τους επιβάτες. Το ύψος του στα 1.630 χιλ., προσφέρει πολύ καλή ορατότητα σε διαδρομές εντός και εκτός δρόμου, ενώ η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών, που είναι εντελώς επίπεδος για μεγαλύτερη πρακτικότητα, φθάνει τα 400 λίτρα.

Το KX3 τροφοδοτείται από έναν κινητήρα 1.6 λίτρων βενζίνης, Turbo άμεσου ψεκασμού (T-GDI) που συνδυάζεται με προηγμένης μετάδοσης διπλού συμπλέκτη επτά ταχυτήτων (DCT).

Το πλαίσιο του KX3 έχει κατασκευαστεί για να διακριθεί με πέντε αστέρια στο C-NCAP, χρησιμοποιώντας χάλυβα υψηλής αντοχής σε όλο το αμάξωμα ώστε να μεγιστοποιηθεί η παθητική ασφάλεια του αυτοκινήτου. Θα διατίθεται και η τελευταία λέξη της in-car τεχνολογίας της Kia -με την εύχρηστη λειτουργία Smartphone.

Η Kia Motors δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα εάν το concept car KX3 θα τεθεί στην παραγωγή.

Βαγγέλης Γκούμας



Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top