Ποιό Nissan υπηρετεί τον επαγγελματία

Το CABSTAR NT400 με κορυφαία τεχνολογία στα συστήματα ασφαλείας

Ποιό Nissan υπηρετεί τον επαγγελματία
Το νέο φορτηγό CABSTAR NT400, έρχεται με έξι νέα συστήματα ασφαλείας και με μια σειρά σχεδιαστικών αλλαγών.

Κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις της Nissan στην Ισπανία, εφοδιασμένο με τον κινητήρα common rail turbo diesel 2,5 λίτρων με σύστημα κατακράτησης των σωματιδίων αιθάλης DPF ,οξειδωτικό καταλύτη diesel, σύστημα επανακυκλοφορίας καυσαερίων (EGR) αλλά και διαγνωστικές λειτουργίες στο καντράν που διασφαλίζουν την οδηγία Euro 5b+.

Διαθέσιμο τόσο με μονή όσο και με διπλή καμπίνα, δίνει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών διαφορετικών μηκών μεταξονίου, για μικτό φορτίο από 3.5tn έως 4.5tn, όπως και δύο επιλογών παραγόμενης ισχύος : χαμηλή 136 ίππους με ροπή 270Νm) και υψηλή 145 ίππους με ροπή 350Nm).

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του είναι και η ευελιξία ως προς τις δυνατότητες μετατροπής του σε μια πληθώρα επιλογών, όπως ανοικτό, ανατρεπόμενο, κόφα / ψυγείο, καλαθοφόρο ή ως βυτίο.

Η Nissan έχει εξοπλίσει το νέο CABSTAR NT400 με μια σειρά από ηλεκτρικές προεγκαταστάσεις ώστε να καταστεί εφικτή η «plug and go" λειτουργία. Με στάνταρ το σύστημα ABS (έκδοση 4.5tn) με ηλεκτρονική κατανομή της πέδησης (EBD), όπως και αυτών του δυναμικού ελέγχου του οχήματος (VDC), αλλά και των συστημάτων ελέγχου πρόσφυσης (TCS), υποβοήθησης της πέδησης (BAS) και εκκίνησης σε ανωφέρεια / κατωφέρεια (HSA), το νέο CABSTAR NT400 θα αποτελέσει τον “φύλακα – άγγελο” του επαγγελματία οδηγού
.
Βαγγέλης Γκούμας



Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top