BINTEO: Ποια σχέση έχει ο Στέλιος Παρλιάρος με το νέο Smart;

Παρουσίασε με τον δικό του… γλυκό τρόπο το νέο μικρό αυτοκίνητο

BINTEO: Ποια σχέση έχει ο Στέλιος Παρλιάρος με το νέο Smart;

Η ��ρώτη Πανελλαδική παρουσίαση του νέου Smart έγινε με ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο από την Ελληνική αντιπροσωπεία της Mercedes στην Τεχνόπολη στο Γκάζι .Ο Στέλιος Παρλιάρος μετρ των γλυκών γεύσεων βγήκε μέσα από το νέο Smart και στην συνέχεια όπως θα δείτε και στο βίντεο το παρομοίασε σαν ένα μικρό γλυκό «σου» δίνοντας με αυτόν τον τρόπο από μια διαφορετική οπτική γωνία τον χαρακτήρα του νέου μικρού μοντέλου.

Η νέα γενιά Smart Fortwo και Forfour είναι μεγαλύτερη και ποιοτικότερη και είναι βέβαιο ότι θα έχει και καλύτερη πορεία και στις πωλήσεις από το απερχόμενο μοντέλο. Το νέο fortwo 1.0 71 ίππων ξεκινά από τις 11.450 ευρώ. Η έκδοση 0.9 turbo ξεκινά από 12.427 ευρώ ενώ το forfour ξεκινά από 12.087 ευρώ (τιμές με απόσυρση).

Η βασική έκδοση είναι πλούσια με ESP, 5 ΑΒ ,cruice control, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηχοσύστημα και σύστημα αυτόματου κλιματισμού. Στην φωτογραφία απεικονίζεται ο Προέδρος και Διευθύνων σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς κύριος Γιάννης Καλλίγερος με τον υπογράφοντα.

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top