Νέο πρόγραμμα Hyundai iFree

Δείτε ποιοί είναι οι όροι για να πάρετε νέο μοντέλο

Με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Hyundai iFree σας δίνεται η δυνατότητα να απολαμβάνετε τα οφέλη ενός καινούριου αυτοκινήτου, να ικανοποιείτε τις εξελισσόμενες ανάγκες σας και να κρατάτε ανοικτές τις επιλογές σας χωρίς να χάνετε ούτε 1 ευρώ από την αποταμίευσή σας.

Διαθέτοντας ως προκαταβολή απλά και μόνο το τωρινό σας αυτοκίνητο, αποκτάτε ένα νέο Hyundai της επιλογής σας και διασφαλίζετε μετά από 3 ή 4 χρόνια ισόποσων δόσεων ελευθερία επιλογής ως ακολούθως: επιστρέφετε το όχημά σας στον επίσημο έμπορο Hyundai χωρίς άλλη υποχρέωση χρηματικής καταβολής και επιλέγετε ένα ολοκαίνουριο Hyundai με βάση τις νέες σας ανάγκες και χωρίς νέα προκαταβολή, γιατί σας διασφαλίζουν δωρεάν την αρχική σας προκαταβολή.

Επιστρέφετε το όχημά σας στον επίσημο έμπορο Hyundai χωρίς άλλη υποχρέωση χρηματικής καταβολής και εισπράττετε πίσω την αρχική σας προκαταβολή Καταβάλλετε μία μικρή εξοφλητική δόση και αποκτάτε την πλήρη κυριότητα του οχήματός σας.

Σε αντίθεση με άλλα χρηματοδοτικά προγράμματα τύπου balloon, η δόση αυτή είναι εξαιρετικά μικρή, αφού κυμαίνεται περίπου στο 10-20% της αξίας του αυτοκινήτου. Οι πρωτοποριακοί όροι χρηματοδότησης Hyundai iFree απευθύνονται σε πελάτες λιανικής και ενεργοποιούνται με την εγγύηση αξίας Hyundai, συμβόλαιο με το οποίο η Hyundai Ελλάς και ο eπίσημος έμπορος του δικτύου της εταιρείας που εσείς θα επιλέξετε, σάς εγγυώνται ελάχιστη εγγυημένη αξία επαναγοράς του παραπάνω αυτοκινήτου, εφόσον το επιθυμήσετε με τη λήξη των ισόποσων δόσεων.

Επιπροσθέτως των παραπάνω, κάθε νέο Hyundai φέρει εργοστασιακή εγγύηση απεριορίστων χιλιομέτρων, που συνοδεύει για 5 χρόνια το αυτοκίνητό σας, μαζί με προνομιακή δωρεάν οδική βοήθεια καθώς και δωρεάν φροντίδα με ετήσιους προληπτικούς ελέγχους καλής λειτουργίας. Περισσότερες πληροφορίες στις εκθέσεις Hyundai και στην επίσημη ιστοσελίδα της HYUNDAI.

Βαγγέλης Γκούμας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top