Γιατί η Volvo είχε κίνηση στο περιπτερό της στην έκθεση αυτοκινήτου

Ο Έκτορας Μποτρίνι μαγείρεψε για τους φίλους της

Γιατί  η Volvo είχε κίνηση στο περιπτερό της στην έκθεση αυτοκινήτου
Η Volvo είχε π��λύ κόσμο περίπτερο της στην έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2014» γιατί είχε εκτός των εξαιρετικών μοντέλων της και πολύ καλό φαγητό που μαγείρεψε ο γνωστός σεφ Έκτορας Μποτρίνι, στα πλαίσια της συνεργασίας του με τη σουηδική μάρκα.

Οι φίλοι όχι μόνο της Volvo αλλά του αυτοκινήτου γενικότερα, είχαν την ευκαιρία να γευθούν τις γευστικές δημιουργίες του δημοφιλούς σεφ αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί του ή να πάρουν κάποιο αυτόγραφο.

Ο βραβευμένος σεφ όσον αφορά την συνεργασία του με την Σουηδική μάρκα δήλωσε : «Δεν σας κρύβω ότι ξαφνιάστηκα όταν πριν ένα χρόνο μου πρότεινε η Volvo να συνεργαστούμε. Όταν όμως μου εξήγησαν το σκεπτικό τους, τότε όντως συνειδητοποίησα και εγώ ότι η δική μου «τέχνη» έχει κοινά χαρακτηριστικά με τις αξίες της σκανδιναβικής μάρκας: διακριτική πολυτέλεια, εξαιρετικές πρώτες ύλες, μοναδική καινοτομία και πρωτοπορία, παρουσίαση που γοητεύει το μάτι, βλέπε design, προσήλωση σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα για τον πελάτη. Να προσθέσω δε, ότι απολαμβάνοντας την αγάπη του κόσμου σήμερα εδώ, πραγματικά νιώθω ιδιαίτερα συγκινημένος και τους ευχαριστώ όλους.»

Βαγγέλης Γκούμας


Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top