Παρασκήνια … με Opel Corsa, Karl Lagerfeld και Choupette

Ποιος ήταν ο ρόλος της…γάτας

Παρασκήνια … με Opel Corsa, Karl Lagerfeld και Choupette
Βρισκόμαστε στις αρχές Σεπτεμβρίου στο Παρίσι: κάποια φορτηγά από το Rüsselsheim παραδίδουν ένα ειδικό φορτίο στο Studio L’Olivier, στο προάστιο Malakoff. Ορισμένα νέα Opel Corsa σ�� διάφορες αποχρώσεις είναι έτοιμα για μία από τις πιο ασυνήθιστες φωτογραφήσεις της χρονιάς.

Η διακεκριμένη ομάδα του στούντιο στήνει τους προβολείς και τον προηγμένο φωτογραφικό εξοπλισμό: το σκηνικό είναι έτοιμο για ένα ξεχωριστό γεγονός στο στούντιο. Είναι η ημέρα που ο Karl Lagerfeld θα φωτογραφίσει το νέο αστέρι της Opel, το νέο Corsa, με τη γάτα Βιρμανίας του δημιουργού, τη διάσημη Choupette Lagerfeld, για το ημερολόγιο Corsa 2015.

Το βίντεο των παρασκηνίων που διατίθεται από την Opel προβάλλει ενδιαφέρουσες φάσεις από την προετοιμασία και διαδικασία της φωτογράφησης. Στην πορεία της ημέρας, ο φωτογραφικός φακός του Lagerfeld ακολουθεί το ταξίδι εξερεύνησης της Choupette στο Corsa, το οποίο και απαθανατίζει από όλες τις γωνίες. Το video, που διατίθεται στο κανάλι της Opel στο YouTube, δείχνει τη Choupette να ποζάρει πίσω από το τιμόνι και να ‘μαθαίνει’ το αυτοκίνητο εσωτερικά και εξωτερικά, δημιουργώντας τέλειες λήψεις για το νέο Corsa.«Η Choupette είναι άριστη επαγγελματίας. Είναι το πρώτο αιλουροειδές top model» δήλωσε ο Lagerfeld ο οποίος έδειξε ικανοποιημένος από τις ικανότητες του μοντέλου του. Η Tina Müller, Chief Marketing Officer της Opel, ήταν επίσης παρούσα στη φωτογράφηση στο Παρίσι.

«Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ξεχωριστή. Ο Karl Lagerfeld μαζί με την ομάδα ήταν πλήρως συγκεντρωμένοι, ζεστοί και απίστευτα φιλικοί. Επιπλέον, η όμορφη Choupette ποζάριζε σαν αληθινή σταρ. Το βίντεο ‘behind the scenes’ προσφέρει κάποιες μοναδικές και ιδιωτικές στιγμές από τη δημιουργία αυτού του ασυνήθιστου ημερολογίου για ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο».

Η φωτογράφηση σηματοδοτεί τον ερχομό της πέμπτης γενιάς Opel Corsa. Οι φωτογραφίες που πάρθηκαν στο Παρίσι θα χρησιμοποιηθούν για το ημερολόγιο Opel Corsa 2015. Θα εκτεθούν στα πλαίσια μιας εκθεσιακής πρεμιέρας στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Bαγγέλης Γκούμας
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top