Το αυτοκίνητο πόλης ξαναγεννιέται με το Renault Twingo

Με επαναστατική σχεδίαση

Το αυτοκίνητο πόλης ξαναγεννιέται με το  Renault Twingo
Όλοι θυμόμαστε το πρώτο επαναστατικό στην σχεδίαση και φιλοσοφία Twingo. Είκοσι χρόνια μετά η επανάσταση συνεχίζεται από την Renault που «επινοεί» εκ νέου το αυτοκίνητο πόλης.

Ξεκινώντας από μια λευκή κόλλα χαρτί, οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές της εμπνεύστηκαν από την κληρονομιά του πρώτου μοντέλου αλλά και από το μοναδικό R5 και δημιούργησαν το νέο Twingo.

Οικονομικό, άνετο ,παιχνιδιάρικο, και εξαιρετικά ευέλικτο, το νέο Renault Twingo διαθέτει όλες τις ευκολίες των νέων τεχνολογιών, διατηρώντας παράλληλα τις συμπαγείς του διαστάσεις και την ευρυχωρία του εσωτερικού και είναι σχεδιασμένο για την πόλη καθώς η τοποθέτηση του κινητήρα πίσω δεν εμποδίζει τους εμπρός τροχούς να στρίβουν στις 45 μοίρες έχοντας διάμετρο στροφής μόνο 8,6 μέτρα. Η κατανομή βάρους είναι 55% μπροστά και 45% πίσω.

Διατίθεται με δύο κινητήρες βενζίνης, έναν νέο ατμοσφαιρικό 1.000άρη απόδοσης 70 ίππων, και τον γνωστό Energy TCe 90, των 900 κ.εκ. απόδοσης 90 ίππων, που σχεδιάστηκε ξανά λόγω της κλίσης των 49 μοιρών που αναφέρ��με προηγουμένως.Ακόμη μια φορά η διάθεση αλλάζει με τα ζωηρά του χρώματα, δίνοντας στον ιδιοκτήτη του τη δυνατότητα να εκφράσει το προσωπικό του γούστο.

Το νέο Twingo είναι άξιος διάδοχος στη σειρά των μικρών αυτοκινήτων της Renault διατηρώντας τον αισιόδοξο χαρακτήρα του προκατόχου του. Καινοτόμο όπως τα προηγούμενα αντίστοιχα μοντέλα της Renault, διαθέτει ταυτόχρονα τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα. Οι τιμές με πλούσιο εξοπλισμό ξεκινούν από τα 9.490 ευρώ (τιμή με όφελος απόσυρσης).

Βαγγέλης Γκούμας


Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top