Οι τιμές για τα Ford Fiesta Red Edition & Fiesta Black Edition

Τα ισχυρότερα αυτοκίνητα όλων των εποχών με μόλις 1000 κ.εκ.

Οι τιμές για τα  Ford Fiesta Red Edition & Fiesta Black Edition
Εντυπωσιακή, δίχρωμη εμφάνιση.Μία ισχυρότερη έκδοση 140 PS του πολυβραβευμένου χιλιάρη κινητήρα EcoBoost.Σκληρότερη ανάρτ��ση, νέα κλιμάκωση σχέσεων και ειδικά ρυθμισμένο σύστημα διεύθυνσης. Όλα στάνταρ.Αυτά είναι τα νέα Ford Fiesta Red Edition και Fiesta Black Edition που συνδυάζουν γοητευτική εμφάνιση, απροσδόκητες επιδόσεις και άριστη απόδοση καυσίμου.

Στην πραγματικότητα, η νέα έκδοση 140 PS του 1.0 EcoBoost προσφέρει περισσότερη ισχύ ανά λίτρο από τη Bugatti Veyron και τη Ferrari 458 Speciale. Ο 1.0 EcoBoost 140 ίππων έχει μοναδική χαρτογράφηση ελέγχου υπερπλήρωσης, χρονισμού βαλβίδων και πεταλούδας γκαζιού, ώστε σε συνδυασμό με το νέο intercooler να προσφέρει 12% περισσότερη ισχύ και μία ακόμα πιο σπορ οδηγική εμπειρία .

Με την βοήθεια του πεντατάχυτου μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων έχει επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 9 δευτ. και τελική ταχύτητα 201 χλμ./ώρα σε συνδυασμό με κατανάλωση 4,5 λίτρα/100 χλμ. και εκπομπές CO2 104γρμ./χλμ.

Εμπνευσμένα από παγκόσμιες σύγχρονες τάσεις για έντονες χρωματικές αντιθέσεις, τα δίχρωμα μοντέλα διατίθενται σε έκδοση Race Red, με οροφή και λεπτομέρειες σε gloss black και σε έκδοση Panther Black, με οροφή και λεπτομέρειες σε gloss red.

Τα τρίθυρα μοντέλα διαθέτουν πλαίσιο εμπρός πάνω και κάτω αεραγωγών, σπόιλερ εμπρός προφυλακτήρα, καλύμματα καθρεπτών με χρωματική αντίθεση, ζάντες αλουμινίου Panther Black 16-ιντσών ή προαιρετικά 17-ιντσών.

Το κιτ αμαξώματος περιλαμβάνει εμπρός και πίσω σπορ προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές και πίσω αεροτομή οροφής, ενώ η χρωματική αντίθεση της οροφής και των δύο μοντέλων δημιουργεί μία έντονη αντίθεση.Τα μοντέλα διαθέτουν κεντρική κονσόλα και λαβές θυρών σε gloss black, μαύρο δερμάτινο σπορ τιμόνι και κάλυμμα επιλογέα ταχυτήτων με κόκκινη ραφή. Μαύρα πατάκια με κόκκινη ραφή και ανθρακί μαύρα σπορ καθίσματα σε υλικό Ultimate με αντίθετη κόκκινη ραφή και εξωτερικές επιφάνειες.

Τα Fiesta Red Edition και Black Edition ήδη διατίθενται για πωλήσεις με τιμές για το πρώτο 16240 ευρώ με απόσυρση και για το δεύτερο 16715 ευρώ με απόσυρση και αναμένονται στις εκθέσεις των εμπόρων μέσα στο μήνα.

Βαγγέλης Γκούμας




Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top