Επτά αντίγραφα Opel ADAM by Bryan Adams σε δημοπρασία

Tα έσοδα θα πάνε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς

Επτά αντίγραφα Opel ADAM by Bryan Adams σε δημοπρασία
Ο Καναδός μουσικός και φωτογράφος σχεδίασε την έκδοση ADAM by Bryan Adams περιορισμένης παραγωγής στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την Opel.

Το Opel ADAM που σχεδιάστηκε από τον Bryan Adams διαθέτει βενζινοκινητήρα 1.4λίτρων απόδοσης 100 ίππων, με τεχ��ολογία Start/Stop. μαύρο δερμάτινο σαλόνι, αυτόματο έλεγχο κλιματισμού, θερμαινόμενα καθίσματα για οδηγό και συνοδηγό, δερμάτινο τιμόνι και το βραβευμένο σύστημα infotainment IntelliLink με έγχρωμη οθόνη αφής 7-ιντσών είναι μερικά από τα ιδιαίτερα στοιχεία του προσφερόμενου εξοπλισμού.

Η Opel αποφάσισε να πουλήσει επτά αντίτυπα αυτής της αποκλειστικής σειράς σε δημοπρασία και όλα τα έσοδα να διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Η δημοπρασία στη μεγαλύτερη πύλη φιλανθρωπικών δημοπρασιών της Γερμανίας, United Charity, είναι ανοιχτή και προσφορές για τα ADAM με εμφάνιση καμουφλάζ μπορούν να γίνονται μέσω του link www.unitedcharity.de/OpelAdam μέχρι τις 21 Νοεμβρίου, 2014.

Τα έσοδα θα δοθούν στο “Bryan Adams Foundation”. Το ίδρυμα φροντίζει αναξιοπαθούντα άτομα σε όλο τον κόσμο. Εκτός από τη σχεδίαση του ADAM με εμφάνιση καμουφλάζ, η συνεργασία περιλάμβανε την καλλιτεχνική διεύθυνση και φωτογράφιση για το Ημερολόγιο Opel 2014.

Αυτό το ημερολόγιο παρουσιάστηκε στο κοινό στο Μόναχο πριν από μερικούς μήνες με την ονομασία “THE ADAM BY BRYAN ADAMS”.

Βαγγέλης Γκούμας



Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top