Το ολοκαίνουριο Suzuki Vitara στο Παρίσι

Με εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης

Το ολοκαίνουριο Suzuki Vitara στο Παρίσι
Το νέο Suzuki VITARA, το SUV παρουσιάστηκε και επίσημα στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι, φανερώνοντας από την πρώτη ματιά, ότι εκτός από ένα όνομα με ιστορία, πρόκειται και για ένα μοντέλο με λαμπρό μέλλον.

Μικρότερες διαστάσεις, όπως επιτάσσουν οι σύγχρονες ανάγκες, εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης ALLGRIP και κορυφαία τεχνολογία ασφάλειας, επιτρέποντας παράλληλα στους ιδιοκτήτες να εκφράσουν το προσωπικό τους στιλ, χάρη στις δυνατότητες εξατομίκευσης του νέου VITARA.

Οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές της Suzuki όφειλαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου το νέο VITARA να ικανοποιεί ακόμα και τον πιο απαιτητικό οδηγό.Το Vitara θα «φοράει» βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες 1.6-λίτρων - τουλάχιστον για την Ευρώπη.

Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στις 2 Οκτωβρίου, ο αντιπρόεδρος της Suzuki, Toshihiro Suzuki ανέφερε μεταξύ άλλων "Η Suzuki εισήγαγε πρώτη το VITARA και το GRAND VITARA ως πρωτοπόρους στην κατηγορία των compact SUV. Πιστεύουμε ότι το νέο VITARA θα συναρπάσει όχι μόνο τους οπαδούς του μοντέλου, αλλά και όλους όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα σύγχρονο SUV νέας γενιάς."

Για την ευρωπαϊκή αγορά το νέο VITARA θα παράγεται από την ουγγρική θυγατρική της Suzuki, Magyar Suzuki Corporation, από τις αρχές 2015.

Βαγγέλης Γκούμας








Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top