H SEAT γιορτάζει τα 30α γενέθλια του Ibiza στο Παρίσι

Ειδική έκδοση με αφορμή την επέτειο

H SEAT γιορτάζει τα 30α γενέθλια του Ibiza στο Παρίσι
Με αφορμή την έναρξη της έκθεσης αυτοκινήτου στη γαλλική πρωτεύουσα, η ισπανική μάρκα γιορτάζει την 30η επέτειο του SEAT Ibiza.

Το Ibiza κατέχει ξεχωριστή θέση στο περίπτερο της SEAT στο Παρίσι, με μία νέα ειδική έκδοση που θα κυκλοφορήσει σε μερικές χώρες με την ονομασία “30th Anniversary Limited Edition”, τιμώντας με τον τρόπο αυτό τα 30 χρόνια παρουσίας του Ibiza στην παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου.

Η συγκεκριμένη έκδοση είναι διαθέσιμη με κινητήρα 1.6 TDI CR 105PS σε τρίθυρο αμάξωμα. Στο εξωτερικό του διαφέρει από τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας χάρη στο χρώμα Beige Balea, στους εμπρόσθιους προβολείς Xenon και πίσω φώτα LED, στις ζάντες αλουμινίου 17΄΄, στα καλύμματα στους πλαϊνούς καθρέπτες, στην μαύρη εμπρός μάσκα και στο αποκλειστικό λογότυπο στη Β κολώνα και στην πίσω πόρτα.

Στο εσωτερικό η προσοχή δίνεται την κάμερα οπισθοπορείας - εξοπλισμός που διατίθεται για πρώτη φορά στην γκάμα του Ibiza - στην ταπετσαρία Alcantara με μπεζ ραφές, στο τιμόνι, στον επιλογέα ταχυτήτων και στο χειρόφρενο με δερμάτιν�� επένδυση και μπεζ ραφή, στο SEAT Portable System και στα αποκλειστικά πατάκια.

Ο Πρόεδρος της SEAT Jürgen Stackmann, έκανε την εμφάνισή του πίσω από το τιμόνι του πρώτου μοντέλου Ibiza που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι το 1984. Το Ibiza είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της SEAT τα τελευταία 30 χρόνια και το πιο εμπορικό της μοντέλο, με πωλήσεις που ξεπέρασαν πρόσφατα τις 5 εκατομμύρια μονάδες.

Βαγγέλης Γκούμας



Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top