Τέσσερις παγκόσμιες πρεμιέρες Opel στο Παρίσι

To νέο Corsa στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος

Τέσσερις παγκόσμιες πρεμιέρες Opel στο Παρίσι
Με σπορ, οικονομικές και συναρπαστικές προτάσεις, η Opel ετοιμάζεται να γιορτάσει τέσσερις παγκόσμιες πρεμιέρες στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, 4 – 19 Οκτωβρίου.

Το νέο Corsa, το μοδάτο και σπορ ADAM S, το Mokka με νέο κινητήρα 1.6 CDTI turbodiesel 136 ίππων και οι κινητήρες 2.0 CDTI των Insignia και Zafira Tourer θα παρουσιαστούν στο κοινό για πρώτη φορά.

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το νέο Corsa που λανσάρει την τεχνολογία infotainment IntelliLink και σύγχρονα συστήματα υποστήριξης οδηγού. Η δεύτερη γενιά εμπρός κάμερας Opel Eye, με σύστημα αναγνώρισης οδικής σήμανσης (Road Sign Recognition), προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας οχήματος (Lane Departure Warning), υποβοήθηση μεγάλης σκάλας φώτων, (High Beam Assist), ένδειξης απόστασης προπορευόμενου οχήματος (Following Distance Indication) και σύστημα αναγνώρισης επικείμενης σύγκρουσης (Forward Collision Warning), αυξάνει την οδηγική ασφάλεια.

Οι νέοι, πολιτισμένοι και αποδοτικοί τρικύλινδροι κινητήρες 1.0L turbo με κιβώτια ομαλών αλλαγών σχέσεων, η νέα ανάρτηση και το βελτιστοποιημένο σύστημα διεύθυνσης προσφέρουν κορυφαία επίπεδα άνεσης και ακρίβειας. Ο αλουμινένιος 1.0 ECOTEC Direct Injection Turbo Euro 6, διατίθεται σε δύο εκδόσεις ισχύος, αποδίδοντας 90 ίππους ή 115 ίππους. Και οι δύο παράγουν ροπή 170 Nm από τις 1.800 σ.α.λ.
Το νέο Corsa προγραμματίζεται να περάσει από τη γραμμή παραγωγής των Eisenach και Zaragoza στο τέλος της χρονιάς και θα προσφέρεται σε ελκυστική τιμή.

Βαγγέλης Γκούμας


Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top