Tι κερδίζετε με το νέο πρόγραμμα “SEAT Plus”

Εκπτώσεις και δωρεάν service για 2 χρόνια

Tι κερδίζετε με το νέο πρόγραμμα “SEAT Plus”
Η SEAT Τεχνοκάρ από σήμερα Δευτέρα 22/09/2014 και μέχρι τέλη Νοεμβρίου, θέτει σε ισχύ το νέο προωθητικό της πρόγραμμα SEAT Plus.

Συγκεκριμένα στα κύρια σημεία του νέου προωθητικού προγράμματος η SEATπαρέχει την δυνατότητα στον πελάτη να κερδίσει εξ ολοκλήρου το όφελος της απόσυρσης το οποίο φτάνει έως 2.800 ευρώ, ανεξάρτητα αν έχει ή όχι να αποσύρει παλαιό αυτοκίνητο.

Η παροχή του δωρεάν service περιλαμβάνει ολόκληρο το κόστος της εργασίας και των ανταλλακτικών για 2 χρόνια ή 30.000χλμ. (για 2 δηλαδή προγραμματισμένες συντηρήσεις), σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και φυσικά χρησιμοποιώντας αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά SEAT και λιπαντικά.

Για πρώτη φορά η SEAT προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της να επιλέξουν την επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης 2+2 χρόνια ή 80.000χλμ, με την ελάχιστη δυνατή επιβάρυνση και με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν και για την βασική εγγύηση των πρώτων δύο χρόνων.

Επιπρόσθετα των παραπάνω χαρακτηριστικών, η εμπορική παρουσία της SEAT ενισχύεται περαιτέρω με τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και τις σημαντικές εκπτώσεις που συνεχίζουν να προσφέρονται για όλα τα μοντέλα επί του προτεινόμενου τιμοκαταλόγου λιανικής (μέχρι και 1.740 ευρώ) καθώς και με τα πακέτα πρόσθετου εργοστασιακού εξοπλισμού “Plus”που χαρίζουν όφελος μέχρι και 70% προς τον πελάτη, προσφέροντας σημαντικό πρόσθετο εξοπλισμό σε χαμηλές τιμές.

Bαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top