Η νέα BMW M4 Cabrio στην Ελλάδα

Μια κούκλα για λίγους

Η νέα BMW M4 Cabrio στην Ελλάδα
Η νέα BMW M4 Cabrio η κούκλα της Βαυαρικής αυτοκινητοβιομηχανίας θα κάνει «πασαρέλα» στις εκθέσεις επί Ελληνικού εδάφους στις 6 Σεπτεμβρίου.

Ανάμεσα στις αρετές που θα …ξεδιπλώσει θα είναι και η αναδιπλούμενη μεταλλική οροφή τριών κομματιών που θα ανοίγει μέσα σε 20 δευτερόλεπτα και με ταχύτητα μέχρι 18 χλμ./ώρα.

Στα «χαρίσματα» της θα περιλαμβάνονται Active M Differential, με ανθρακονήματα φρένα με τακάκια ειδικής πάστας και χρυσαφί δαγκάνες, και ανάρτηση Adaptive M με οδηγικές ρυθμίσεις: Comfort, Sport και Sport+

Στην «καρδιά « της θα υπάρχει 3λιτρος 6κύλινδρος σε σειρά κινητήρας TwinPower Turbo με απόδοση 431 ίππους και 56,1 κιλά ροπής . Στην βασική έκδοση ο κινητήρας θα συνεργάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ενώ θα υπάρχει με έξτρα χρέωση αυτόματο διπλόδισκο 7τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων M-DCT .

Η νέα «ανοιχτή» BMW έχει μειωμένο βάρος καθώς έχουν χρησιμοποιηθεί στο αμάξωμα ανθρακονήματα και αλουμίνιο με αποτέλεσμα να «πιάνει» τα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,4 δευτερόλεπτα , με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα. Η μέση κατανάλωση είναι 8,7 λίτρα/100 χλμ. με εκπομπές CO2 204 γρμ./χλμ.

Για να κυκλοφορήσεις την «κούκλα» από την Βαυαρία χρειάζεσαι 121200 ευρώ για την βασική πλούσια όμως έκδοση.

Βαγγέλης Γκούμας




Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top