Διαγωνισμός της NISSAN στο UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Ψηφίστε το γκολ της εβδομάδας και κερδίστε

Διαγωνισμός της  NISSAN στο UEFA CHAMPIONS LEAGUE
Mε την κλήρωση της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League στο Μονακό, η Nissan ανακοίνωσε την πρώτη αποκλειστική συνεργασία της με την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση, μέσω του διαγωνισμού για το γκολ της εβδομάδας - Goal Of The Week.

Ο διαγωνισμός δίνει στους οπαδούς του ποδοσφαίρου σε όλη την υφήλιο, την ευκαιρία να ψηφίσουν τα καλύτερα και πιο συναρπαστικά γκολ του πιο διάσημου Ευρωπαϊκού τουρνουά ποδοσφαίρου της Ευρώπης.

Το γκολ της εβδομάδας αποτελεί μέρος του τετραετούς πλάνου συνεργασίας της Nissan με το UEFA Champions League και θα ξεκινήσει κατά τη διάρκεια της πρώτης αγωνιστικής εβδομάδας, στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου. Ο διαγωνισμός θα φιλοξενηθεί τόσο στην ιστοσελίδα UEFA.com , όσο και στην ενότητα για το UEFA Champions League στην ιστοσελίδα της Nissan, η οποία και θα ξεκινήσει επίσημα πολύ σύντομα.

Ο διαγωνισμός του γκολ της εβδομάδας - Goal Of The Week του UEFA Champions League που θα “τρέχει” η Nissan, θα δείχνει μέχρι και πέντε από τα καλύτερα γκολ από κάθε αγωνιστική εβδομάδα, όπως αυτά θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή της UEFA.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα είναι σε θέση να ψηφίσουν από τα μεσάνυχτα (ώρα Κεντρικής Ευρώπης) κάθε Πέμπτης, μετά τους αγώνες. Οι εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες θα παίρνουν μέρος σε εβδομαδιαίες κληρώσεις που θα τους προσφέρουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια σειρά από δώρα, όπως επίσημα προϊόντα του UEFA Champions League αλλά και εισιτήρια για τους αγώνες.

Επιπλέον, η Nissan θα προσφέρει σε συγκεκριμένο κοινό- συμπεριλαμβανομένων των οργανώσεων για παιδιά, στους πελάτες της, στους συνεργάτες αλλά και στα μέσα ενημέρωσης- την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την φιλοξενούμενη ομάδα κατά την προπόνηση, την ημέρα πριν από το παιχνίδι του UEFA Champions League. Μέσω αυτής της δραστηριότητας, η Nissan θα δώσει τη δυνατότητα να γίνει το UEFA Champions League πιο προσιτό σε περισσότερο κόσμο, καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Bαγγέλης Γκούμας



Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top