Τι σχέση έχει η Nissan με τον Andrés Iniesta και Thiago Silva

Είναι οι πρεσβευτές της στο UEFA Champions League

Με καλούς οιωνούς ξεκινά η χορηγία της Nissan στο UEFA Champions League, έχοντας ως πρεσβευτές της τον διεθνή μέσο της Ισπανίας και της Barcelona Andrés Iniesta, αλλά και τον αρχηγό των ομάδων της Βραζιλίας και της Paris Saint-Germain Thiago Silva, δίν��ντας έτσι μια πρώτη συναρπαστική γεύση για το τι έπεται στη συνέχεια.

Το συναρπαστικό δίδυμο των Iniesta και Silva (ήτοι Nissan’s Engineers of Excitement), αναμένεται να συμβάλουν σημαντικά στην προώθηση των καινοτομιών της μάρκας, μέσα από μια συναρπαστική ποδοσφαιρική εμπειρία.

Συγκεκριμένα οι πασίγνωστοι ποδοσφαιρικοί αστέρες, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο κατά τη διάρκεια της σεζόν 2014/2015, καθώς θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα διαφημιστική καμπάνια της Nissan στο UEFA Champions League, σε παγκόσμιο επίπεδο, αρχής γενομένης με τη ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη του UEFA Super Cup, στις 12 Αυγούστου του 2014.

Οι δύο παίκτες θα εμφανιστούν σε μια σειρά από τηλεοπτικές διαφημίσεις που θα καταδεικνύουν πως η καινοτομία είναι το κλειδί, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο τον ενθουσιασμό στους οπαδ��ύς του ποδοσφαίρου, αλλά και στους οδηγούς.

Εκτός από την διαφημιστική καμπάνια, οι Andrés Iniesta και Thiago Silva θα πραγματοποιήσουν και μια σειρά από προσωπικές εμφανίσεις, σε εκδηλώσεις κατά τις ημέρες των αγώνων, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αλλού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παγκόσμια συνεργασία της Nissan με το UEFA Champions League, αλλά και με τη διοργάνωση του UEFA Super Cup, αποτελεί τη μεγαλύτερη συμφωνία χορηγίας που έχει συνάψει ποτέ ο Ιαπωνικός Κολοσσός της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Με αυτή τη συμφωνία, η Nissan εγκαθιδρύεται ως ο επίσημος παγκόσμιος συνεργάτης των παραπάνω κορυφαίων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, από την περίοδο 2014 - 15 έως και το 2017-18. Ως επίσημος συνεργάτης, η Nissan θα έχει εκτεταμένα δικαιώματα για τους αγώνες, τις προκαταρκτικές φάσεις, το περιεχόμενο, τα μέσα ενημέρωσης, τη φιλοξενία, τα συναφή δρώμενα και φυσικά τον τελικό της διοργάνωσης.

Βαγγέλης Γκούμας


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top