Νέα ŠKODA Fabia

Το πρώτο επίσημο σκίτσο

Τρεις λέξεις που περιγράφουν εύστοχα την σχεδίαση της νέας ŠKODA Fabia. Δυναμική, αρμονική, μοντέρνα.

Στο πρώτο επίσημο σκίτσο, με την πρώτη ματιά γίνεται αντιληπτή η πρόθεση του σχεδιαστικού τμήματος να διατηρηθούν τα αυθεντικά γονίδια Fabia τα οποία συγχωνεύονται για πρώτη φορά με στοιχεία από το πρωτότυπο ŠKODA Vision C.

Σημαντική ήταν η συμβολή του αγωνιστικού τμήματος της ŠKODA το οποίο αποτέλεσε πηγή έμπνευσης ώστε να προστεθούν οι τελευταίες σχεδιαστικές πινελιές. Οι πιο καθαρές γραμμές συνδυάζονται άψογα με την σύγχρονη άποψη της ŠKODA συνθέτοντας ένα ισορροπημένο σύνολο.

Στο δυναμικό παρουσιαστικό συμβάλλουν τα εννέα εκατοστά που έχουν προστεθεί στο πλάτος, ενώ το αμάξωμα βρίσκεται τρία εκατοστά χαμηλότερα στο έδαφος προσδίδοντας ένα ιδιαίτερα κόμπακτ στιλ. Επιπρόσθετα, η νέα ŠKODA Fabia διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο εσωτερικό που προσφέρει πλήθος εξατομικευμένων λύσεων.

Η νέα γενιά Fabia θα αποτελέσει ένα ακόμη μοντέλο στην πληρέστερη γκάμα στην ιστορία της ŠKODA. Η επίσημη πρεμιέρα για το κοινό έχει προγραμματισθεί αρχές Οκτωβρίου, στο φετινό σαλόνι αυτοκινήτου στο Παρίσι.

Βαγγέλης Γκούμας
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top