Ανανεωμένο VW Polo με νέους κινητήρες και τεχνολογίες

Με τιμές από 11495 ευρώ

Ανανεωμένο VW Polo με νέους κινητήρες και τεχνολογίες
Το Volkswagen Polo είναι ένα από τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα σε παγκόσμιο επίπεδο, με παραγωγή που υπερβαίνει τα 14 εκατομμύρια οχήματα. Τέσσερεις δεκαετίες μετά, το νέο Polo με ανασχεδιασμένα το εμπρός και πίσω μέρος του αυτοκινήτου έχουν επανασχεδιαστεί και αναβαθμισμένο το εσωτερικό ,διαθέτει νέες πρωτοποριακές τεχνολογίες και νέους κινητήρες EU-6 που είναι πιο οικονομικοί κατά 21% σε σχέση με το παρελθόν.

O νέος κινητήρας βενζίνης 1.2 TSI ανήκει στη νέα σειρά (EA211), είναι αλουμινένιος, 16-βάλβιδος, με μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων εισαγωγής και εξαγωγής. Το νέο Polo λανσάρει τον νέο κινητήρα πετρελαίου της Volkswagen, 1.4 TDI. Ανήκει στην νέα σειρά (ΕΑ288), διαθέτει 3 κυλίνδρους με 4 βαλβίδες ανά κύλινδρο, και άμεσο ψεκασμό με Turbo. Παρέχει την υψηλότερη ροπή στην κατηγορία του έως 230Nm στις 1.500 σ.α.λ.

Η Volkswagen προίκισε το νέο Polo με καινοτόμες τεχνολογίες, εστιάζοντας σε υψηλά επίπεδα ασφάλειας, άνεσης και οδηγικής απόλαυσης με προσιτό κόστος. Για πρώτη φορά μάλιστα προσφέρεται προαιρετικά ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση “Sport Select” ενώ το σύστημα αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων ανήκει στο βασικό εξοπλισμό του νέου Polo.

Οι τιμές ξεκινούν με το όφελος απόσυρσης από τα 11495 ευρώ για την έκδοση βενζίνης 1.0 MPI με τους 75 ίππους και φθάνουν τα 13950 ευρώ για την έκδοση των 1,2 DSG λίτρων με τα 90 άλογα. Οι τιμές για τις diesel εκδόσεις ξεκινούν με το όφελος απόσυρσης από τα 13330 ευρώ για την έκδοση 1,4 TDI και φθάνουν τα 17810 ευρώ για την 1,4 TDI DSG με τα 90 άλογα.

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top