Παγκόσμιο πρωτάθλημα Rallycross

Προκλήσεις για την ομάδα «PEUGEOT-HANSEN»

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Rallycross
Παρά τον ικανοποιητικό ρυθμό που διατήρησαν στο δεύτερο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Rallycross της FIA στο Lydden Hill της Μεγάλης Βρετανίας, οι δύο οδηγοί της ομάδας Peugeot-Hansen 208WRX αντιμετώπισαν προβλήματα με τον κινητήρα τους και δεν κατάφεραν να φτάσουν στο τελικό στάδιο του αγώνα.

Ο Timur Timerzyanov τερμάτισε τρίτος στην πρώτη προκριματική και ένατος στη δεύτερη, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην έκτη θέση γενικής στο τέλος της πρώτης ημέρας. Ο Ρώσος οδηγός αντιμετώπισε πρόβλημα στον κινητήρα κατά την διάρκεια της προθέρμανσης το πρωί της Κυριακής μένοντας εκτός από τον υπόλοιπο αγώνα. Ο ...ομόσταβλός του, Timmy Hansen τερμάτισε έβδομος πίσω από τον Timerzyanov, κάνοντας έναν καλό αγώνα την πρώτη ημέρα πίσω από το τιμόνι του δεύτερου 208 WRX.

Μην όντας ικανοποιημένη από τις ρυθμίσεις της ανάρτησης των δύο αγωνιστικών, η ομάδα εργάστηκε σκληρά ώστε να βελτιωθεί η απόδοσή τους για τη δεύτερη μέρα του αγώνα, φέρνοντας τον Hansen στην τρίτη θέση της τρίτης προκριματικής πριν εγκαταλείψει την τέταρτη, και αυτός με πρόβλημα στον κινητήρα.

Ακόμη και έτσι, ο Hansen κατάφερε να προκριθεί στον ημιτελικό καταλαμβάνοντας την ενδέκατη θέση, δυστυχώς χωρίς να μπορεί να εκκινήσει λόγω του τεχνικού προβλήματος. Ο αγωνιστικός διευθυντής ήταν ικανοποιημένος με το ρυθμό των δύο Peugeot 208 WRX και δεσμεύτηκε πως θα δουλέψει σκληρά προκειμένου να επιλύσει το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στον κινητήρα πριν από τον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος ο οποίος θα γίνει στη Νορβηγία στις 14 και 15 Ιουνίου.

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top