H SKODA πλατφόρμα ενημέρωσης σε smartphone

Ο χρήστης «κατεβάζει» εφαρμογή από App Store ή Google Play

H SKODA πλατφόρμα ενημέρωσης σε smartphone

Πλήρης αναβάθμιση για τη πλατφόρμα δεδομένων ŠKODA Media Services και έγινε πιο εύχρηστη από ποτέ, με νέο μενού αναζήτησης για τις δραστηριότητες της μάρκας και τα μοντέλα της. Το μενού έχει επανασχεδιασθεί με κύριο χαρακτηριστι��ό τα τετράγωνα πεδία, ενώ η νέα μορφή απεικόνισης εξυπηρετεί στην πιο εύκολη πλοήγηση στις μικρότερες οθόνες.

Φωτογραφίες και τα βίντεο απεικονίζονται σε πλήρη οθόνη (full screen), ενώ η πρόσβαση σε αρχεία προηγουμένων ετών είναι πιο εύκολη χάρη στη νέα μηχανή αναζήτησης. Το περιεχόμενο παραμένει πλήρες και ενημερωμένο με ανακοινώσεις και δελτία Τύπου σχετικά με τα μοντέλα και τις δραστηριότητες της SKODA, την ιστορία της μάρκας, τα βιογραφικά των σημαντικότερων στελεχών, καθώς και τα τελευταία νέα από τον κόσμο της SKODA Motorsport. Η βάση με φωτογραφικό υλικό και βίντεο βρίσκεται πάντα διαθέσιμη για απευθείας λήψεις (downloads), ενώ υπάρχουν υπερσύνδεσμοι με ανακατεύθυνση προς τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της ŠKODA (όπως είναι τα Facebook, Twitter και YouTube).

Η πλατφόρμα ŠKODA Media Services είναι πλέον διαθέσιμη και για κινητές συσκευές (smartphone) για χρήση σε λειτουργικά iOS και Android, με περιεχόμενο σε τρεις γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Τσέχικα). Ο χρήστης μπορεί να «κατεβάσει» την εφαρμογή που επιθυμεί από το App Store ή το Google Play, ενώ μέχρι τώρα περισσότεροι από 200.000 χρήστες έχουν κατεβάσει ήδη την σχετική εφαρμογή.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://media.skoda-auto.com/en/Pages/SKODA-Media-Services.aspx .
Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top