​Πάσχα χωρίς αρνί και κοκορέτσι δεν γίνεται... Μπορεί να φάγαμε λίγο περισσότερο την περίοδο των εορτών , αλλά μπορούμε πολύ εύκολα να χάσουμε τα περιττά κιλά. Μην ξεχνάτε πως έρχεται και καλοκαίρι.

Το μοντέλο που έχει κλέψει την καρδιά του Χρ��στου Χολίδη , η Δούκισσα Νομικού υποστηρίζει πως το Πάσχα έφαγε ότι της έκανε όρεξη, ενώ τώρα έχει ξεκινήσει εντατικά γυμναστική. Συγκεκριμένα τονίζει πως «τώρα που έχει ανοίξει ο καιρός , θα προτιμήσω πιο εναλλακτικούς τρόπους, τζόκινγκ δίπλα στη θάλασσα ή ποδήλατο. Δεν κάνω δίαιτα, αλλά προσέχω τη διατροφή μου».

Η Μαρία Σολωμού δε στερήθηκε ούτε τη μαγειρίτσα, ούτε το αρνί το Πάσχα. Η ηθοποιός υποστηρίζει πως μετά τις γιορτές είναι και πάλι προσεκτική. Εξάλλου, εδώ και πολύ καιρό προσπαθεί να βγάλει εντελώς από τη διατροφή της τη ζάχαρη , τη μαγιά και τα γαλακτοκομικά καθώς τρώω μακαρόνια ολικής άλεσης χωρίς τυρί και πίνει μόνο γάλα ρυζιού

Η Νάντια Μπουλέ είναι άνθρωπος που δεν αφήνεται να παρασυρθεί από τη λαιμαργία. Εξάλλου όπως ισχυρίζεται η παρουσιάστρια δεν είναι φαν του αρνιού και του κατσικιού, αλλά δεν λέει όχι στα πασχαλινά κουλούρια και τα τσουρέκια. Τους κανόνες στη διατροφή της δεν τους εγκατέλειψε ούτε το Πάσχα. Το πρωινό της περιέχει απαραιτήτως δημητριακά ολικής άλεσης με γάλα και πολλές φρουτοσαλάτες.

Το μοντέλο Εύη Αδάμ επιτρέπει στον εαυτό της να απολαμβάνει τα πασχαλινά γεύματα της ημέρες των εορτών ενώ η ίδια υποστηρίζει πως «αν προσέχεις όλο τον χρόνο, με το να ξεφύγεις λίγο παραπάνω για δύο ημέρες τις γιορτές ο οργανισμός δεν προλαβαίνει να αποθηκεύσει λίπος». ​