Έτσι θα ενισχύσετε τις πιθανότητες να μείνετε έγκυος

Η διαδρομή για να γίνετε γονέας

Eνισχύστε τις πιθανότητες να μείνετε έγκυος

Τα ανθρώπινα όντα είναι από τα λιγότερο γόνιμα είδη στη Γη. Η εγκυμοσύνη είναι ένας περίπλοκος συνδυασμός παραγόντων και συμβάντων. Κατά την προσπάθεια απόκτησης ενός παιδιού, οι πιθανότητες σύλληψης κατά τη διάρκεια ενός οποιουδήποτε μήνα, μέσω απροφύλακτων σεξουαλικών επαφών, είναι μόνο 20%. Για γυναίκες ηλικίας 40 ετών, οι πιθανότητες μειώνονται στο 5%. Όταν η εγκυμοσύνη δεν προκύπτει αμέσως, ίσως νιώθετε να σας καταβάλει μια υφέρπουσα ανησυχία. Κι όμως, είμαστε όλοι εδώ, γεγονός αρκετό για να αισιοδοξούμε! 

Δείτε στο fertility-greece.gr θα βρείτε μερικές προτάσεις για να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες σύλληψης:

  • Βελτιώστε τον τρόπο ζωής σας. Αναθεωρήστε τη φυσική κατάσταση και τη δίαιτά σας.
  • Προγραμματίστε την καλύτερη στιγμή για τη σύλληψη.
  • Ελέγξτε το ιατρικό σας ιστορικό για να είστε σίγουροι ότι δεν αποτελεί εμπόδιο στο δρόμο σας.
  • Δημιουργείστε το δικό σας προσωπικό πλάνο σύλληψης με τη βοήθεια της Πυξίδας Γονιμότητας.

Για μερικά ζευγάρια, η σύλληψη ενός παιδιού είναι σχετικά απλή. Άλλοι μπορεί να χρειάζονται μερικά επιπλέον βήματα για να προσεγγίσουν τον τελικό στόχο τους.Εάν δεν έχετε συλλάβει μετά από προσπάθειες 12 μηνών, (ή 6 μηνών εάν είστε 35 ετών ή μεγαλύτερη) σκεφτείτε να αναζητήσετε ιατρική συμβουλή. Ο/η ιατρός σας θα σας συμβουλέψει για το αν χρειάζεστε βοήθεια.

Εν τω μεταξύ, προσπαθήστε να μην ανησυχείτε. Οι δυσκολίες σύλληψης είναι περισσότερο συνηθισμένες από ότι φαντάζεστε. Περίπου το ένα στα δέκα ζευγάρια αντιμετωπίζουν δυσκολίες σύλληψης3. Οι περισσότεροι από εκείνους που αποφασίζουν να το αντιμετωπίσουν και κατανοούν τα χαρακτηριστικά του θεραπευτικού ταξιδιού, καταφέρνουν να συλλάβουν 4. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές θεραπείες. Μερικές είναι απλές. Άλλες είναι πιο περίπλοκες. Κάθε μία από αυτές μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στο στόχο σας και να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας σας.

Το σημαντικό είναι να πραγματοποιήσετε αυτό το ταξίδι, εσείς και ο σύντροφός σας, μαζί. Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, θα πρέπει να συνεργαστείτε για να την ανεύρεση μιας λύσης. Συζητήστε το με το σύντροφό σας και κάντε σχέδια για το μέλλον.

Να θυμάστε ότι η πορεία που θα ακολουθήσετε, θα καθοριστεί από εσάς.

Πηγή:www.markos.tv

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top