Πολλά τρόφιμα συνηθίζουμε να τα βάζουμε στο ψυγείο χωρίς όμως να χρειάζεται.

Ποια είναι αυτά; Πάρτε χαρτί, στυλό και σημειώστε.

Τα κρεμμύδια

Τα ξερά κρεμμύδια  θα πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου και μέσα σε κάποιο πλεκτό σάκο για να απελευθερώνουν αέρια και επιταχύνουν τη διαδικασία σήψης.

Σκόρδο

Το παραπάνω ισχύει και για το σκόρδο γι’ αυτό μην το ξαναβάλετε στο ψυγείο.

Πατάτες

Πολλοί συνηθίζουν να βάζουν στο ψυγείο και τις πατάτες κάτι που είναι απαραίτητο, αφού και εκείνες πρέπει να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου.

Ντομάτες

Οι περισσότεροι, ειδικά το καλοκαίρι συνηθίζουν να βάζουν στο ψυγείο τις ντομάτες, πράγμα απαγορευτικό αφού έτσι αλλοιώνεται η γεύση τους.

Πηγή:www.healthyfoodstar.com