Μπορεί ένας άνδρας να παίζει το «κάμα σούτρα» στα δάχτυλα, μπορεί να ξέρει μυστικά και τεχνικές στο σεξ που είναι θεϊκές, ωστόσο στην πραγματικότητα το μέγεθος είναι αυτό που μετράει! Αυτό δείχνει έρευνα που διενήργησε το γερμανικό γυναικείο περιοδικό «Jolie» σε δείγμα 12.000!

Έτσι όταν τα κορίτσια –μικρά και μεγάλα- ρωτήθηκαν «ποιο μέγεθος προτιμούν;», εκείνα είπαν εμμέσως όχι στο «γαριδάκι», εκφράζοντας την επιθυμία τους για τα μεσαία μεγέθη (όπου medium τα 15 εκατοστά).

Το μήκος αυτό δεν απέχει και πολύ από τον ευρωπαικό μέσο όρο, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα "Bild". Ο μέσος όρος του ανδρικού μορίου στη γηραιά ήπειρο είναι 14,48 εκατοστά.

Την ίδια ώρα, το 37% των γυναικών θεωρεί ότι το ιδανικό ανδρικό μόριο είναι αυτό που αγγίζει τα 18 εκατοστά, ενώ το 7% των γυναικών που συμμετείχαν απαντούν ότι θέλουν το μόριο του συντρόφου τους να έχει μήκος 22 εκατοστά.

Το παρήγορο για τους άνδρες -σύμφωνα πάντα με την έρευνα- είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες είναι πανευτυχείς με τον μέσο όρο.

Οι ειδικοί, πάντως, υπουστηρίζουν ότι, το μήκος του ανδρικού μορίου έχει να κάνει με το εάν είναι σε πλήρη στύση ή όχι. Μήπως οι κύριοι πρέπει να αλλάξουν συνήθειες και ζωή; Για παράδειγμα, εάν είναι καπνιστές ή «κολλημένοι» με τον καναπέ και ταυτόχρονα θέλουν να θεωρούνται επιβήτορες, τότε θα πρέπει να αλλάξουν την καθημερινότητά τους και να τρώνε στρείδια, καυτερές πιπεριές, μπανάνες, βατόμουρα, σύκα, φιστίκια, σοκολάτα, σκόρδο σολομό και κεράσια.

Tags: