Το ότι η γυμναστική σε συνδυασμό με τη σωστή διατροφή, μπορεί να μεταμορφώσει το σώμα σου εύκολα και γρήγορα, απέδειξαν τρεις δημοσιογράφοι, ο 34χρονος Μπεν Χόμπσον, ο 28χρονος Κρις Πέις και ο 22χρονος Μάικλ Τζένινγκς οι οποίοι έκοψαν για 2, 5 μήνες τις κακές συνήθειες και έγιναν αγνώριστοι.

Ο Μπεν Χόμπσον είχε ένα ισχυρό κίνητρο για να ακολουθήσει πρόγραμμα υγιεινής διατροφής και άσκησης αφού είναι και πατέρας ενός παιδιού.

Ο δημοσιογράφος τα τελευταία χρόνια δεν γυμνάζονταν επειδή είχε ένα πρόβλημα στον ώμο, όμως αποφάσισε να βάλει στη ζωή του τον αθλητισμό. Κάθε μέρα ξύπναγε στις 5:00 και έκανε μισή ώρα προπόνηση στο πάρκο.

«Δουλέψαμε σκληρά όμως νιώθω σίγουρα καλύτερα με το πως είναι πλέον το κορμί μου», ανέφερε μετά το τέλος των 10 εβδομάδων.

Ο δεύτερος δημοσιογράφος ο  Κρις Πέις έκανε ανθυγιεινή διατροφή και έπινε πολύ αλκοόλ. Κάποια στιγμή το πήρε απόφαση και το έριξε στο μποξ. Για 2, 5 μήνες προπονήθηκε και το αποτέλεσμα όπως βλέπετε στη φωτογραφία είναι εμφανές. 

«Όταν δεν έχεις εμπειρία νωρίτερα, είναι πολύ δύσκολο» είπε στη συνέντευξή του στο Μen' s Health  ενώ παραδέχτηκε πως είχε και personal trainer.

O τρίτος δημοσιογράφος επηρεασμένος από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο είπε να ασχοληθεί με το πρόγραμμα της ρυθμικής  γυμναστική.

Ο  Μάικλ Τζένινγκς εκτός από τη σκληρή προπόνηση έβαλε στο πιάτο του και αρκετά λαχανικά.

Tags: