Όλες λίγο πολύ μας απασχολεί να είμαστε αρεστές στο αντίθετο φύλο και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που κάνουμε απίστευτες συζητήσεις με τις φίλες μας ψάχνοντας τρόπους για να αρέσουμε.

Πρόσφατες μελέτες που είδαν το φως της δημοσιότητας αποκάλυψαν ποιοι είναι οι τρεις τύποι  γυναικών που αρέσουν περισσότερο στους άντρες.

Το make-up παίζει το ρόλο του

Σύμφωνα με την έρευνα του Zoosk, της διεθνούς  ιστοσελίδας και εφαρμογής  γνωριμιών, οι γυναίκες που φορούν σκιά και έντονο κραγιόν είναι πολύ ελκυστικές στο αντίθετο φύλο. Η ίδια έρευνα έδειξε επίσης πως  μια γυναίκα που φοράει “βαρύ” μέικαπ, δεν είναι τόσο αρεστή όσο μία με το “πιο φυσικό” look.

Βάλε το κόκκινο φουστάνι

Ομάδα ψυχολόγων από το πανεπιστήμιο του Roochester έκανε ένα πείραμα σε άντρες εθελοντές και έβγαλε το συμπέρασμα πως οι γυναίκες που φόραγαν κόκκινα ρούχα έκαναν τους άντρες να καρδιοχτυπούν.

Γυναίκες με την κατάλληλη αναλογία γοφών-μέσης

Σύμφωνα με άλλη έρευνα, το ανδρικό φύλο ερωτεύεται γυναίκες που έχουν την κατάλληλη αναλογία γοφών και μέσης όχι μόνο για λόγους αισθητικής αλλά και για λόγους υγείας, καθώς έχουν συνδέσει την δυσαναλογία με υπογονιμότητα και ένδειξη παχυσαρκίας.

Πηγή: www.medicaldaily.com
Tags: